Big Brother: Που είναι και τι κάνουν σήμερα οι νικητές του “μεγάλου αδερφού”

Ήταν παραμονή πρωτοχρονιάς του 2001 όταν το πανελλήνιο είχε στηθεί μπροστά από τις τηλεοπτικές οθόνες προκειμένου να παρακολουθήσει την ζωντανή ανακοίνωση για τον πρώτο Έλληνα νικητή ριάλιτι σόου.

Η σκηνή με τον Γιώργο Τριανταφυλλίδη να αναποδογυρίζει το τραπέζι έμεινε στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης. Αλλά ας πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή.

 

Big Brother – ANT1 2001. 

Στις αρχές της χιλιετίας ο ANT1 παρουσιάζει στους τηλεθεατές το Big Brother Greece. Mία ελληνική τηλεοπτική εκπομπή ριάλιτι που βασίζεται στο ομώνυμο ολλανδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα που δημιούργησε ο Γιον ντε Μολ το 1997.

Στις 10 Σεπτεμβρίου 2021 το Big Brother 1 κάνει πρεμιέρα στον ANT1 σημειώνοντας από την αρχή υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Η μεγάλη βραδιά του τελικού, (ξημερώματα 1 Ιανουαρίου 2002) έμεινε στην ιστορία ως βραδιά – ρεκόρ τηλεθέασης). Οι δύο φιναλίστ ήταν παράλληλα και οι δυο, κολλητοί, αδερφοί, κουμπάροι, όπως και συνήθιζαν να αποκαλούνται μεταξύ τους. 

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης ή αλλιώς ο Τσάκας του Big Brother βρίσκεται στην πρώτη θέση του νικητή ξεσπώντας σε κλάματα από τη χαρά του. Πάντα δίπλα του ο Πρόδρομος Καθηνιώτης με τον οποίο και έφτασαν μαζί μέχρι το τέλος.

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης από την Βέροια,  μετά το τέλος του ριάλιτι απομακρύνθηκε νωρίς από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ βρήκε τον έρωτα στα μάτια της αγαπημένης του, Μαρίνας με την οποία μέχρι και σήμερα ζουν μαζί εκτός Αθηνών. Πριν από ένα χρόνο, ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης είχε απασχολήσει το κοινό με τα σενάρια και τις φήμες που τον ήθελαν σε guest ρόλο στο Big Brother του ΣΚΑΙ.

 

Δείτε παρακάτω πρόσφατες φωτογραφίες του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

 

Big Brother 2 – ΑΝΤ1 2002

Η δεύτερη σεζόν ξεκίνησε στον ANT1 στις 8 Μαρτίου 2002 και είχε διάρκεια 116 ημέρες. To Big Brother 2 έριξε αυλαία την 1η Ιουλίου 2002. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Μόσχος, ο νικητής…. φάντασμα καθώς έκτοτε δεν μάθαμε ποτέ για την πορεία που ακολούθησε αμέσως μετά την επιτυχία του στο ριάλιτι.
Αλέξανδρος Μόσχος και Κώστας Καρατζιάς, ήταν οι δύο φιναλίστ του μεγάλου τελικού, τον οποίο και μάλλον ελάχιστοι θα θυμούνται.

 

Μετά την μέτρια πορεία του Big Brother 2 ο ANT1 παρουσίασε το “αδερφάκι” του  μεγάλου αδερφού το οποίο και ονόμασε “The Wall“. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Θοδωρής Ισπόγλου ο οποίος αργότερα επέστρεψε στην Κοζάνη όπου και μέχρι σήμερα ασχολείται με τα τοπικά δρόμενα της περιοχής, έχοντας ενεργό ρόλο και στα social media.

 

O Θοδωρής Ισπόγλου σήμερα….

Big Brother – (Το μεγάλο Comeback) Alpha TV 2010

Ήταν Φθινόπωρο του 2010 όταν ο Alpha αποφάσισε να ξαναδώσει… ζωή στον “μεγάλο αδερφό” παρουσιάζοντας το νέο Big Brother με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά. Μεγάλος νικητής ο Γιάννης Φουκάκης, ο οποίος και ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή.

Μετά την επιτυχία του στο ριάλιτι, ο Γιάννης Φουκάκης επέστρεψε στο Ηράκλειο Κρήτης αλλά και στις ασχολίες του ως αγρότης. To 2012 παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, ενώ η παρακάτω φωτογραφία είναι και η πιο πρόσφατη που κυκλοφόρησε στα social media το 2020.

Το Big Brother της νέας εποχής – ΣΚΑΙ 2020

Μετά από ακόμη μια δεκαετία αποχής, το Big Brother την περσινή σεζόν επέστρεψε και το ενδιαφέρον του κοινού, αυτή τη φορά ήταν μεγάλο. Νικήτρια αναδείχθηκε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Η ξανθιά δικηγόρος με την εκρηκτική προσωπικότητα, ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, φτάνοντας μέχρι το μεγάλο φινάλε και την ανάδειξη του νικητή. 

 

 

Η Άννα Μαρία, δεν έχει αλλάξει και πολύ, αφού μοιράζεται τη ζωή της, μεταξύ Αθήνας και Κρήτης, κάνοντας σχετικές αναρτήσεις στο instagram.

Το Big Brother 2  (του ΣΚΑΙ) είναι γεγονός. Στις 27 Αυγούστου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κακκαβά κάνουν πρεμιέρα στο πρώτο Live του Big Brother 2 στο οποίο και θα γνωρίσουμε για πρώτη φορά τους νέους παίκτες…

Read More

And More