Big Brother: Πρεμιέρα για τον δεύτερο κύκλο του Μεγάλου Αδερφού – Τα πρώτα λόγια των παρουσιαστών

Πρεμιέρα έκανε πριν λίγα λεπτά ο δεύτερος κύκλος του Big Brother της νέας εποχής μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Στο τιμόνι της παρουσίασης βρίσκονται πλέον ο Γρηγόρης Γκουντάρας με την σύζυγό του Νάταλι Κάκκαβα ενώ στο πλατό βρίσκεται και η Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία θα βρίσκεται εκεί σε κάθε Live για να αφήνει τα πάντα εύστοχα σχόλιά της.

Κατά την έναρξη του Live ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα καλησπέρισαν τους τηλεθεατές και αποκάλυψαν πως ο νέος κύκλος του Big Brother θα έχει πολλές αλλαγές και εκπλήξεις. Πρόκειται για ένα ανανεωμένο σπίτι στο οποίο φέτος θα υπάρχει και η αρένα στην οποία οι παίκτες θα καλούνται να φέρουν σε πέρας τις δοκιμασίες που θα τους θέτει ο Μεγάλος Αδερφός ενώ αποκάλυψαν πως οι παίκτες που θα δούμε να μπαίνουν στο σπίτι είναι ιδιαίτερες προσωπικότητες.

Στη συνέχεια οι δυο παρουσιαστές υποδέχτηκαν στο πλατό και την Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία τόνισε ότι σήμερα θα είναι τρυφερή μαζί τους για να μπορέσει να γνωρίσει τους παίκτες, ωστόσο στην πορεία αυτό είπε πως θα αλλάξει.

Ακόμη, οι παρουσιαστές αποκάλυψαν πως σε κάθε Live θα υπάρχει και ένας καλεσμένος, Πρώτη λοιπόν καλεσμένη για τη φετινή σεζόν είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Read More

And More