Big Brother: Τα “καρφιά” του Ανδρέα Μικρούτσικου στην παραγωγή – “Κανείς δεν με ενημέρωσε” (video)

Με “καρφιά” και μπηχτές ξεκίνησε ο αποψινός live Ημιτελικός του Big Brother! Ο Χάρης Βαρθακούρης, όπως κάθε βράδυ Παρασκευής καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο ανυπομονεί να δει ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι παίκτες που θα βρεθούν στον μεγάλο τελικό, την επόμενη Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου.

Ο παρουσιαστής του reality απευθύνθηκε στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον ρώτησε αν έχει αγωνία, με τον ίδιο να του απαντά πως δεν έχει καθόλου. Τότε ο Χάρης ρώτησε ξανά τον Ανδρέα “Δεν έχεις αγωνία γιατί δεν ενδιαφέρεσαι ή γιατί ξέρεις ποια θα είναι η τελική πεντάδα;”. Ο Μικρούτσικος τότε του τόνισε πως έριξε… ωραία μπηχτή!

Διάβασε επίσης: Big Brother: Το απίστευτο επεισόδιο στο live μεταξύ Μικρούτσικου και στελέχους της παραγωγής! – Οι φωνές, οι προσβολές και τα… γαλλικά

Στη συνέχεια, ο Χάρης Βαρθακούρης καλωσόρισε στο πλατό τον Δημήτρη Κεχαγιά, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να αποκαλύπτει πως δεν γνώριζε για την παρουσία του πρώην παίκτη στο αποψινό live, και πως αυτός που τον ενημέρωσε… ήταν ο ταξιτζής και όχι η παραγωγή! “Ποιος με ενημέρωσε ότι σήμερα θα είναι ο Δημήτρης εδώ; Το ταξί που με έφερε! Δεν με ενημέρωσε κανείς!” δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

“Είδες τι μπορείς να μάθεις μέσα σε ένα ταξί;” τόνισε η ψυχολόγος με τον Ανδρέα να ρίχνει το “καρφί” του… “Ή τι δεν μπορείς να μάθεις από μια παραγωγή!”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More