DWTS: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε πρώτο από το χορευτικό σόου

Το δεύτερο Live σόου του DWTS ολοκληρώθηκε με την πρώτη αποχώρηση. Μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα, οι συμμετέχοντες γνωρίζουν πλέον αρκετά καλά πως τα πράγματα αναμένεται να δυσκολέψουν.

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η χορογράφος Έφη Χορμόβα αποχώρησαν πρώτοι από το DWTS

 

Οι δυνατές στιγμές της βραδιάς:

Τα σχόλια της Βίκυς Καγιά και η συγκίνησή της για τον Έντουαρντ Στεργίου: Θέλω να ξέρεις, πόσο σε αγαπάω και πόσο περήφανη είμαι για σένα. Έτσι συμβαίνει με το τζάιβ έχω ακούσει, τα δίνεις όλα. Και για εμένα είναι έκπληξη ο Έντουαρντ, εγώ πραγματικά του βγάζω το καπέλο. Πάντα η Ελισάβετ λέει πόσο γλυκός, τυπικός και συνεπείς είναι, αλλά και πόσο πολύ την σέβεται. Συγχαρητήρια, θέλω να κρατήσεις και το κομμάτι της έκφρασης, με ξετρελαίνει η έκφρασή σου στη σκηνή».

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου ξέσπασε σε κλάματα:

Η κριτής του DWTS λύγισε ακούγοντας την Μπέσσυ Αργυράκη να μιλά για το μικροατύχημα με το πόδι της αλλά και το πάθος της για τον χoρό: «Με συγκινείς δεν μπορώ, είσαι μάθημα ζωής, δεν μπορώ να μιλήσω, συγνώμη, δεν μπορώ», είπε η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Η εμφάνιση της Βασιλικής Μιλλούση μετά τον σάλο για τις δηλώσεις Πετρούνια:

«Όχι, δεν είμαι καλά. Έχω περάσει μια πολύ δύσκολη εβδομάδα αλλά ο Μαξίμ (ο παρτενέρ της), ο χορός και τα κορίτσια μου με ηρεμούν» ήταν οι δηλώσεις της Βασιλικής Μιλλούση η οποία δεν θέλησε να περάσει σε λεπτομέρειες.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, με τον Γιάννη Δρυμωνάκο να αποχαιρετά το DWTS και την Βίκυ Καγιά να ανανεώνει το ραντεβού με τους τηλεθεατές του σόου για την επόμενη Κυριακή στις 21:00

 

Read More

And More