Dragons’ Den: Έξω φρενών με την απόρριψη των επενδυτών – «Όταν έχεις να κάνεις με τενεκέδες»

O Νίκος Παργινός ήταν ένας από τους συμμετέχοντες που συνάντησαν τους επενδυτές του νέου show του ANT1.

Έτσι, στην πρεμιέρα του  Dragons’ Den, ο επιχειρηματίας και εφευρέτης βρέθηκε με αυτοπεποίθηση απέναντι από τους dragons προκειμένου να διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Το προϊόν που παρουσίασε, όμως, ο διαγωνιζόμενος του Dragons’ Den έμελλε να προκαλέσει κυρίως αστεία συναισθήματα στους τέσσερις επενδυτές μιας και η τιμή για ένα μπρίκι ξεκινούσε από… 190 ευρώ. «Ζητάω από εσάς 250.000 ευρώ και έχω σκοπό να δώσω το 5% της εταιρείας μου ή 8% σε πωλήσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παργινός.

Όσο η Μαρία Χατζηστεφανή προσπαθούσε με επιμονή να καταλάβει σε τι διαφέρει το συγκεκριμένο μπρίκι από τα υπόλοιπα και γιατί είναι τόσο υψηλή η τιμή του, τόσο ο διαγωνιζόμενος έφερνε στο τραπέζι λόγους που δεν μπορούσαν να καλύψουν κανέναν από τους τέσσερις dragons του νέου πρότζεκτ του ΑΝΤ1. Γι’ αυτό και το ένα «όχι» διαδεχόταν το άλλο. «Δεν μπορώ να υποστηρίξω ένα προϊόν, το οποίο είναι λάθος και να σας οδηγήσω να ξοδέψετε και άλλα χρήματα. Εγώ προτείνω ό,τι παραγωγή έχετε κάνει να την δώσετε δώρο στους φίλους σας, να κλείσετε την εταιρεία και να ασχοληθείτε με τα υπόλοιπα προϊόντα» δήλωσε, μάλιστα, η επενδύτρια.

Αποχωρώντας ο διαγωνιζόμενος από την αίθουσα, όπου βρίσκονταν οι τέσσερις επενδυτές του Dragons’ Den, δήλωσε εμφανώς ενοχλημένος στην κάμερα τα εξής. «Όταν έχεις να κάνεις με τενεκέδες… Δεν μπορούν να καταλάβουν την ποιότητα ενός προϊόντος άρα πρέπει να το κάνεις μόνος σου. Έκανα, δεν έκανα την συμφωνία, δεν δίνω δεκάρα! Θα το προχωρήσω γιατί το πιστεύω και κάποια μέρα θα καταλάβουν τι λέω».

Ετικέτες

Read More

And More