Emilia Vodos: «Με χώρισε όταν του ανακοίνωσα ότι θα πάω στο My Style Rocks» – Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Καλεσμένη στο Πρωινό μας με τη Φαίη Σκορδά βρέθηκε η Emilia Vodos, η οποία φέτος συμμετείχε στο My Style Rocks τερματίζοντας στη δεύτερη θέση του τελικού.

Μιλώντας για τα σχόλια που γράφτηκαν στα social media σχετικά με τη νίκη της Όλγα Κοτλίδα και όσους χαρακτήρισαν άδικο το αποτέλεσμα, η Emilia Vodos απάντησε ανοιχτά, τονίζοντας πόσο κοντά βρίσκεται με την Όλγα την οποία είχε ξεχωρίσει από την πρώτη μέρα.

«Το Tik Tok αντέδρασε, το twitter αντέδρασε, έπρεπε να βγω να πω εγώ κάτι σε αυτόν τον κόσμο. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την Όλγα  και το λέω ειλικρινά. Της έστειλα και μήνυμα και της είπα: “Σ΄αγαπώ πάρα πολύ, το άξιζες, ξέρω ότι έρχεται κάτι πολύ όμορφο για σένα”», ανέφερε η Emilia Vodos. 

Όσο για το πώς αντέδρασαν οι δικοί της άνθρωποι, όταν ενημερώθηκαν για τη συμμετοχή της στην εκπομπή μόδας, η Emilia Vodos αποκάλυψε πως ο πατέρας της και ο σύντροφός της  διαφωνούσαν αρχικά με την απόφασή της.

«Όταν είπα στη σχέση μου και στον πατέρα μου ότι θα πάω στο My Style Rocks μου κλείσανε το τηλέφωνο και… γεια σας! Δεν τους ξαναείδατε ποτέ. Θύμωσαν πάρα πολύ. Το αγόρι μου με χώρισε την πρώτη μέρα. Δεν του αρέσουν καθόλου, ούτε του πατέρα μου, δεν θέλουν», ανέφερε η Emilia Vodos με τη Φαίη Σκορδά να μένει άφωνη.

Ωστόσο όταν την είδαν στην τηλεόραση άλλαξαν σύντομα γνώμη: «Ουσιαστικά δεν χωρίσαμε ποτέ, αλλά τώρα έχουν γίνει οι πιο μεγάλοι θαυμαστές μου», είπε η Emilia Vodos.

Read More

And More