Eurovision 2021 – Έλενα Τσαγκρινού: Έβαλε “φωτιά” στη σκηνή του Α’ Ημιτελικού

Η Eurovision 2021 ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης (18/5) με τον Α’ Ημιτελικό και την Έλενα Τσαγκρινού να εμφανίζεται 8η στη σειρά για χάρη της Κύπρου. Η νεαρή τραγουδίστρια έβαλε κυριολεκτικά “φωτιά” στη σκηνή του Ahoy Arena στο Ρότερνταμ και όλοι ζητωκραύγαζαν.

Στις 22:00 ακριβώς (ώρα Ελλάδας) ξεκίνησε ο Α’ Ημιτελικός της Eurovision, οπου 16 χώρες θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, το Σάββατο 22 Μαΐου. Η Έλενα Τσαγκρινού είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τελικό και μετά την αποψινή της εμφάνιση θεωρείται σίγουρο ότι θα περάσει μαζί με τις υπόλοιπες 9 χώρες!

Η εκπρόσωπος της Κύπρου εντυπωσίασε τόσο φωνητικά όσο και χορευτικά και η επίδοσή της ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική! Η Έλενα Τσαγκρινού κέρδισε το πιο θερμό και ζεστό χειροκρότημα από το κοινό που κατάφερε να βρεθεί απόψε στο Ahoy Arena.

 

Το «El Diablo», που έγραψαν οι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa και κυκλοφορεί από την Panik Records, παρουσιάστηκε στη σκηνή του Ahoy Arena του Ρότερνταμ μέσα από ένα εντυπωσιακό performance με οπτικά εφέ που βασίζονταν στους καθρέφτες και τις φωτιές, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του διεθνούς γνωστού Marvin Dietmann, ενώ τη δυναμική χορογραφία επιμελήθηκε η Chali Jennings.

Η Έλενα Τσαγκρινού φόρεσε μία εκθαμβωτική δημιουργία της παγκοσμίου φήμης fashion designer Celia Kritharioti, με μέταλλο, πολύτιμους λίθους και κρύσταλλα. Το χτένισμα επιμελήθηκε ο Σταύρος Λιάρος και το make-up η Κορίνα Τακαρώνη.

Φωτογραφίες: Reuters, EBU / ANDRES PUTTING

Read More

And More