Eurovision 2021: Η εκπρόσωπος της Ουκρανίας υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού – Τι θα συμβεί με την πρόβα;

Ο ρυθμός της μουσικής “χτυπάει” στην Ολλανδία, καθώς πλησιάζει ο 65ος διαγωνισμός της Eurovision! Οι πρόβες ξεκίνησαν επίσημα αυτό το Σαββατοκύριακο και οι ευρωπαϊκές χώρες προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεγάλη μέρα.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, όμως, η σημερινή (δεύτερη) πρόβα της Ουκρανίας θα πραγματοποιηθεί μείον ένα μέλος, καθώς η κεντρική τραγουδίστρια του συγκροτήματος Go_A, Kateryna Pavlenko ένιωσε μια μικρή αδιαθεσία. Η ουκρανική συμμετοχή ακολούθησε το πρωτόκολλο ασφαλείας και η τραγουδίστρια έκανε μοριακό τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού. Τόσο η πρόβα όσο και η συνέντευξη τύπου θα γίνουν με τα υπόλοιπα μέλη του ουκρανικού συγκροτήματος, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.

“Η τραγουδίστρια του ουκρανικού συγκροτήματος Go_A, Kateryna Pavlenko ενημέρωσε ότι σήμερα το πρωί δεν ένιωθε καλά. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ ανίχνευσης του Covid-19, ως μέτρο πρόληψης. Γι’ αυτό η Kateryna θα χάσει την απογευματινή πρόβα αλλά και τη συνέντευξη τύπου.

Της ευχόμαστε Περαστικά και θα μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες μαζί σας, όταν θα έχουμε τα αποτελέσματα του τεστ. Τα άλλα μέρη του συγκροτήματος Go_A είναι αρνητικοί στον κορονοϊό και θα εμφανιστούν στην πρόβα με άλλη τραγουδίστρια” ήταν η ανακοίνωση της ουκρανικής συμμετοχής στην Eurovision.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: EBU / THOMAS HANSES

Read More

And More