Eurovision 2021: Κοζάκου και Καπουτζίδης μας μεταφέρουν τον «παλμό» λίγο πριν τον Α’ Ημιτελικό

Λίγες ώρες πριν από τη μετάδοση από την ΕΡΤ του A’ Ημιτελικού του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησαν στην εκπομπή «φλΕΡΤ».

Οι σχολιαστές της Eurovision συνδέθηκαν ζωντανά από το Ρότερνταμ με την εκπομπή της ΕΡΤ1, μεταφέροντας τον «παλμό» της Eurovision.

Οι φετινές συμμετοχές, τα… προγνωστικά, αλλά και όσα γίνονται στο παρασκήνιο και στο προσκήνιο της μεγάλης διοργάνωσης, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης με τη Νάντια Κοντογεώργη και τους συντελεστές της εκπομπής.

Δες όσα είπαν στην κάμερα του «φλΕΡΤ»:

 

Από τη συζήτηση δεν μπορούσαν να λείψουν οι αναφορές στα πρωτοποριακά τεχνολογικά μέσα που χρησιμοποιούν στη φετινή Διοργάνωση οι Ολλανδοί, με τη βοήθεια των οποίων δημιουργείται μια πραγματικά εντυπωσιακή σκηνή στο Ρότερνταμ!

Υπενθυμίζεται ότι σε απευθείας σύνδεση με το Ahoy Arena στο Ρότερνταμ, η ΕΡΤ θα μεταδώσει τους δύο Ημιτελικούς του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, τον πρώτο απόψε, Τρίτη 18 Μαΐου και τον δεύτερο την Πέμπτη 20 Μαΐου, στις 22:00, καθώς και τον Τελικό, το Σάββατο 22 Μαΐου, επίσης στις 22:00.

Read More

And More