Eurovision 2021 – Στεφανία Λυμπερακάκη: Ολοκληρώθηκε η δεύτερη πρόβα της Ελλάδας με τεχνικά προβλήματα

Το μεσημέρι της Τετάρτης (16:00 ώρα Ελλάδος) πραγματοποιήθηκε η Dress Rehearsal των χωρών που θα συμμετέχουν στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision, αύριο Πέμπτη 20 Μαΐου. 

Μάλιστα, όπως παρακολουθήσαμε στην πρόβα, παρατηρήθηκαν κάποια προβλήματα στην εμφάνιση της ελληνικής συμμετοχής με την Στεφανία Λυμπερακάκη. Όπως διαβάζουμε και στο Ogae Greece, κάποια από τα γραφικά-εφέ της παρουσίασης δεν λειτούργησαν όπως έπρεπε…

Το πρόβλημα εντοπίσθηκε στην παραμονή καπνού από την προηγούμενη εμφάνιση της Εσθονίας πάνω στη σκηνή που παρενέβησε στη σωστή λειτουργία των εφέ. Αυτό αναμένεται να λυθεί με την απομάκρυνση του καπνού που παραμένει ακόμα και πριν την εμφάνιση της Ελλάδας. Η επαναλήφθηκε για να διαπιστωθεί ότι όλα λειτουργούν ομαλά! Μετά από συνεργασία ξεπεράστηκαν κατά την επανάληψη, που έλαβε χώρα κεκλεισμένων των θυρών και μετά τη λήξη της κανονικής ροής. 

Update: Λίγο μετά τις 22:00, ξεκίνησε και η Jury Rehearsal, κατά τη διάρκεια της οποίας τα περισσότερα προβλήματα είχαν ξεπεραστεί και η Στεφανία δέχτηκε πλήθος θετικών μηνυμάτων για την εμφάνισή της!

Πηγή: Ogae Greece

Photos: EBU / ANDRES PUTTING

Read More

And More