Eurovision 2022 – Chanel Terrero: Επέστρεψε στην Ισπανία με αέρα νικήτριας – Χαμός στο αεροδρόμιο

To βράδυ του Σαββάτου 14/5 πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2022 στο Pala Olimpico του Τορίνο της Ιταλίας.

Μπορεί η Ουκρανία να ήταν η μεγάλη νικήτρια για φέτος, ωστόσο, η ισπανική συμμετοχή με την εκρηκτική Chanel Terrero συγκέντρωσε το ενδιαφέρον. Μάλιστα, στα social media αποθεώθηκε το βράδυ του τελικού του μουσικού διαγωνισμού.

Το τραγούδι της «SloMo» και οι χορευτικές της ικανότητες στη σκηνή του Pala Olimpico ξεσήκωσαν τα πλήθη, με το ελληνικό κοινό να της δίνει το πολυπόθητο 12άρι! Φορώντας τα… απολύτως απαραίτητα και αποδεικνύοντας ότι δικαίως τη συγκρίνουν με την Ελένη Φουρέιρα, η Chanel ξεσήκωσε την αρένα και έκανε τον ανδρικό πληθυσμό να παραμιλά.

Η Chanel επέστρεψε στην πατρίδα της με αέρα νικήτριας, με πλήθος θαυμαστών της να περιμένουν στο αεροδρόμιο για να την υποδεχτούν και να την συγχαρούν για την εμφάνισή της.

Η εκπομπή Super Κατερίνα μάλιστα, εξασφάλισε κάποια στιγμιότυπα από την επιστροφή της Chanel στην Ισπανία αλλά και από την πρώτη της συναυλία μετά την συμμετοχή της στη Eurovision, και όπως θα δεις, οι πανηγυρισμοί των θαυμαστών της, ήταν ασταμάτητοι, με εκείνη να ζει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της.

Read More

And More