Eurovision 2022 – Αμάντα Γεωργιάδη: Άλλαξε η σειρά στα στοιχήματα, σε τι θέση δίνουν την Ελλάδα

Σε λίγες ώρες, ο μεγάλος τελικός της Eurovision, όπου η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη το Die Together θα εμφανιστεί στην 17η θέση.

Η ελληνική συμμετοχή έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, και μάλιστα στην τελευταία της πρόβα, το βράδυ της Παρασκευής 13/5 αποκόμισε θετικά σχόλια. Ωστόσο, τα προγνωστικά στα στοιχήματα άλλαξαν το πρωί του Σαββάτου, όπως είπε ο πρώην πρόεδρος του OGAE, Αντώνης Καρατζίκος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Αμάντα Γεωργιάδη και το Die Together συνεχίζουν να βρίσκονται μέσα στην πρώτη δεκάδα, όμως έπεσαν μία θέση και από την 7η πήγε στην 8η θέση με απόδοση 50.

Η δεκάδα της Eurovision 2022, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχήματα

«Τα στοιχήματα αυτές τις ώρες αλλάζουν συνεχώς. Η Ελλάδα σήμερα πέρασε και από την 5η θέση στα στοιχήματα. Η Ουκρανία έχει απόδοση αυτή την ώρα στο 1,35. Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχει απόδοση 50. Οπότε αν κάποιος στοιχηματίσει, θα πάρει πενήντα φορές τα λεφτά του. Όταν ξεκίνησε ο πόλεμος άρχισε να ανεβαίνει και η Ουκρανία στα στοιχήματα και δεν έχει πέσει από την πρώτη θέση. Οι στοιχηματικές εταιρείες έριξαν την απόδοσή της ώστε σε περίπτωση νίκης να μη δώσουν πολλά λεφτά. Ένα τέτοιο τραγούδι σε κανονικές συνθήκες θα δυσκολευόταν φέτος να μπει ακόμα και στη δεκάδα», εξήγησε ο Αντώνης Καρατζίκος.

«Ψηλά στα στοιχήματα και το Ηνωμένο Βασίλειο. Στα στοιχήματα μετράει ότι ο τραγουδιστής είναι διάσημος TikTokερ. Η Σουηδία πήρε τη νίκη το 2012 και το 2015. Πολλοί λένε ότι μπορεί να πάρει το τρίτο της βραβείο. Αν δεν κερδίσει η Ουκρανία, πιστεύω ότι αμέσως επόμενη για να κερδίσει είναι η Σουηδία», συνέχισε ο πρώην πρόεδρος του OGAE.

Η εκπομπή του Mega έδειξε απόσπασμα από την τελευταία πρόβα της Αμάντας Γεωργιάδη, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό:

Read More

And More