Eurovision 2022 – Ανδρομάχη: Επέστρεψε στην Αθήνα – «Θα μελετήσουμε το υλικό να δούμε τις αδυναμίες μας»

Η Ανδρομάχη, η οποία εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision 2022, επέστρεψε στην Ελλάδα από την Ιταλία. Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων, πως θα ξαναπήγαινε στον μουσικό διαγωνισμό και πως τα αρνητικά σχόλια τη δυναμώνουν.

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα, πάρα πολύ γεμάτη, ήταν τέλεια εμπειρία. Ζήσαμε πολύ έντονα με όλους τους συνεργάτες μου. Θα το ξανακάναμε 100 φορές και είμαστε πολύ χαρούμενοι πραγματικά. Δε μπορώ να γνωρίζω αυτή τη στιγμή τι έφταιξε, θα μελετήσουμε το υλικό που έχουμε για να δούμε τις αδυναμίες μας και τι πρέπει να διορθώσουμε και από εκεί και πέρα, θα κινηθούμε ανάλογα» δήλωσε η Ανδρομάχη.

Και πρόσθεσε: «Εγώ είμαι ικανοποιημένη, γιατί αυτό το πράγμα αν δεν ανέβεις εκεί πάνω να το κάνεις, δε μπορείς να καταλάβεις πόσο μεγάλο είναι. Είχα άγχος σε φυσιολογικά πλαίσια, είχα πολύ όμορφες σκέψεις».

Όπως εξομολογήθηκε, επίσης, τα αρνητικά σχόλια τη δυναμώνουν. «Δεν με έριξαν τα αρνητικά σχόλια, καλό μου κάνουν. Εγώ προσωπικά λαμβάνω πάντα υπόψιν μου τον κόσμο, γιατί αυτός με ακούει και γι’ αυτόν τραγουδάω, άρα τα αρνητικά σχόλια είναι προς όφελός μας. Το αν είχα τις δύσκολες μου μέρες, που ειπώθηκε, είναι δικό μου θέμα νομίζω, όλα καλά. Δεν έχω κάτι να πω. Ο καθένας έχει την άποψη του, ο καθένας έχει το αυτί του και είναι σεβαστό».

Η Ανδρομάχη τόνισε ότι βρίσκει δίκαιη τη νίκη της Ουκρανίας, καθώς είναι ένα πάρα πολύ συναισθηματικό τραγούδι.

Η Ανδρομάχη με την Κύπρο και το “Ela, Ela” δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό.

Read More

And More