Eurovision 2022: Η Amanda Georgiadi θα μας εκπροσωπήσει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό

Είναι επίσημο! Η Amanda Georgiadi θα είναι η καλλιτέχνης που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2022 που θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο της Ιταλίας.

Η ανακοίνωση έγινε από την περσινή μας εκπρόσωπο Stefania στην εκπομπή «Στούντιο 4», με την νεαρή τραγουδίστρια – η οποία μας έκανε περήφανη κατακτώντας τη δέκατη θέση – να δίνει τη σκυτάλη στην Amanda Georgiadi!

 

Η επιλογή έγινε από επταμελή Επιτροπή Αξιολόγησης της ΕΡΤ, η οποία -ως γνωστόν- αφού άκουσε τα 40 τραγούδα που κατατέθηκαν στην ΕΡΤ από 26 καλλιτέχνες και δύο γκρουπ, κατέληξε στις πέντε καλύτερες υποψηφιότητες, με ερμηνευτές τους Amanda Georgiadi, Good Job Nicky, Joanna Drigo, Ilias Kozas και Lou is.

Η Αμάντα Γεωργιάδη είναι Ελληνίδα της ομογένειας με αξιοσημείωτη πορεία, ήδη, στη μουσική και στην τηλεόραση, με πολλές διακρίσεις κυρίως στις σκανδιναβικές χώρες, ενώ έχει συνθέσει η ίδια το τραγούδι που θα διαγωνισθεί για την Ελλάδα.

Η ΕΡΤ θα παρουσιάσει το τραγούδι και το video clip της Αμάντας μετά την έλευση της νέας χρονιάς, ενώ επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά όλες και όλους τους συμμετέχοντες στη διαδικασία επιλογής της φετινής υποψηφιότητας ευχόμενη κάθε επιτυχία στη διαδρομή τους.

 

Read More

And More