Eurovision 2023 – Victor Vernicos: Στο πλευρό του οι γονείς του στο Λίβερπουλ – Οι δηλώσεις μετά την πρώτη πρόβα

Την πρώτη πρόβα στη σκηνή της Eurovision 2023 πραγματοποίησε χθες (2/5/23) η ελληνική αποστολή με τον Victor Vernico στη σκηνή.

Ο 16χρονος ο οποίος εκπροσωπεί τη χώρα μας στον φετινό μουσικό διαγωνισμό μίλησε στο «Πάμε Δανάη»  μετά την πρώτη πρόβα του για την βραδιά του δεύτερου ημιτελικού (11/5/23) στην οποία διαγωνίζεται.

«Νιώθω τέλεια. Δεν είμαι πολύ αγχωμένος, χθες είχαμε την πρώτη πρόβα. Χαίρομαι πολύ που έχουμε έρθει, μόλις έφτασα στο Λίβερπουλ η ενέργειά μου έφτασε στο 200%. Είμαστε έτοιμοι», δήλωσε αρχικά ο Victor Vernicos.

Πήγαν τέλεια τα πράγματα στην πρόβα, δεν θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα. Είδαμε κι εμείς πώς θα φαίνεται τηλεοπτικά. Αυτό το outfit θα φοράω στον ημιτελικό. Υπάρχουν δύο αλλαγές που θα κάνουμε. Οι άνθρωποι εκεί ήταν πάρα πολύ πρόθυμοι και ενθουσιάστηκαν και πάρα πολύ με την παρουσία μας. Το αγάπησα πολύ πιστεύω», παραδέχτηκε ο 16χρονος για τα πρώτα 24ωρα στο Λίβερπουλ.

Τέλος, ο Victor Vernicos τόνισε την συμπαράσταση που είχε από την οικογένειά του η οποία και βρίσκεται στο πλευρό του, παρακολουθώντας από κοντά τις προετοιμασίες του για την εμφάνισή του στη φετινή Eurovision: «Έχουν έρθει και οι δύο γονείς μου, θα έρθουν και οι αδελφές μου», τόνισε ο 16χρονος στο Mega. 

Read More

And More