Eurovision 2023: Σε ποια θέση δίνουν τα προγνωστικά την Ελλάδα; Η πεντάδα με τα φαβορί

Η Ελλάδα και ο Victor Vernicos διαγωνίζονται στον Β’ ημιτελικό της Eurovision 2023 το βράδυ της Πέμπτης 11 Μάϊου στο Λίβερπουλ.

Οι  προβλέψεις έγιναν ακόμα πιο δυσοίωνες μετά τις εμφανίσεις στις πρόβες. Οι στοιχηματικές δίνουν το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής στην προτελευταία θέση του αυριανού δεύτερου ημιτελικού και η πρόκριση θεωρείται από δύσκολη έως απίθανη, ενώ έντονα είναι και αρκετά από τα σχόλια στο twitter για την ελληνική συμμετοχή.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο από το Live News:

Σε κάθε περίπτωση, ο 16χρονος Victor Vernicos κατάφερε να γίνει ένα από τα πρόσωπα των ημερών και δείχνει να το απολαμβάνει.

Eurovision 2023 – Τα φαβορί του διαγωνισμού


Για τον τελικό του διαγωνισμού, μεγάλο φαβορί σύμφωνα με τις στοιχηματικές είναι η Σουηδία με την Loreen που είχε κερδίσει τη Eurovision πριν από 11 χρόνια. Ψηλά στα προγνωστικά βρίσκεται η Φινλανδία και η Γαλλία.

Με την πεντάδα των φαβορί να συμπληρώνουν Ουκρανία και Ισπανία.

Ο στόχος της Ελλάδας και του 16χρονου Βίκτωρ που μας εκπροσωπεί είναι η είσοδος στον τελικό και σε κάτι περισσότερο από 24 ώρες θα ξέρουμε αν το τραγούδι που έγραψε μόνος στα 14 χρόνια του, θα καταφέρει να κερδίσει τα προγνωστικά.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά, η Ελλάδα θα πάρει την 12η θέση στον ημιτελικό και την 29η στον τελικό.

Συγκεκριμένα:

Β’ ημιτελικός

Αυστρία 92%

Κύπρος 88%

Αυστραλία 88%

12η Ελλάδα

Τελικός

Σουηδία 45%

Φινλανδία 22%

Ουκρανία 8%

Γαλλία 5%

21η θέση Κύπρος

29η θέση Ελλάδα

Read More

And More