Eurovision 2023 – Τελικός: Η φαντασμαγορική έναρξη στο Λίβερπουλ και η εμφάνιση – έκπληξη της Κέιτ Μίντλετον

Εντυπωσιακή έναρξη για τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ και το M&S Bank Arena.

Με τους περσινούς νικητές Kalush Orchestra και το τραγούδι «Stefania» ο μεγάλος τελικός ξεκίνησε με ένα αφιερωματικό βίντεο γεμάτο προσωπικότητες –  έκπληξη, όπως η Κέιτ Μίντλετον η οποία παρουσιάστηκε για παίζει πιάνο για κάποια δευτερόλεπτα.

Οι περσινοί νικητές Kalush Orchestra

 

Η εμφάνιση των Kalush Orchestra

Ακολούθησε η παρέλαση των χωρών που διαγωνίζονται στον αποψινό τελικό.

Συνολικά 26 χώρες διαγωνίζονται στον τελικό, με την Ελλάδα να βρίσκεται εκτός, μετά τον αποκλεισμό της ελληνικής αποστολής στον Β΄ Ημιτελικό.

Η Κύπρος και ο Andrew Lambrou διαγωνίζεται στην 7η θέση σειρά εμφάνισης, ενώ Σουηδία, Φινλανδία, Ισραήλ και Ουκρανία βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των προγνωστικών για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Σουηδία: Loreen – Tattoo

Ουκρανία: TVORCHI – Heart Of Steel

Ισραήλ: Noa Kirel – Unicorn

Φινλανδία: Käärijä – Cha Cha Cha

Τα τρία ζωντανά σόου της φετινής Eurovision παρουσιάζουν  η Βρετανή τραγουδίστρια Αλέσα Ντίξον, η βρετανή ηθοποιός Χάνα Γουάντινγκχεμ και η Ουκρανή τραγουδίστρια Γιούλια Σάνινα, με τον Ιρλανδο-Βρετανό τηλεοπτικό παρουσιαστή και σχολιαστή του διαγωνισμού Γκρέιαμ Νόρτον να συμμετέχει μαζί τους στον τελικό.

Η εμφάνιση των παρουσιαστών στη σκηνή της Eurovision

Σε αντίθεση με τις βραδιές των δύο ημιτελικών που προηγήθηκαν με την ψηφοφορία να βρίσκεται αποκλειστικά στο κοινό, στον τελικό θα συμμετέχουν και οι επιτροπές, οι οποίες με το τελικό αποτέλεσμα και την καταμέτρηση των ψήφων του κοινού, θα αναδείξουν τον νικητή της Eurovision 2023.

Eurovision 2023 – Δες παρακάτω αναλυτικά τη σειρά εμφάνισης των χωρών:

Read More

And More