Eurovision 2023 – Τελικός: Ο κούκλος Ιταλός Marco Mengoni γονάτισε και αποθεώθηκε με την εμφάνισή του

Με το τραγούδι «Due Vite» και τον Marco Mengoni η Ιταλία στη Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ.

Το βράδυ του Σαββάτου 13 Μάϊου ο 34χρονος ερμηνευτής διαγωνίστηκε για πρώτη φορά στον μεγάλο τελικό της Eurovision, αφού η Ιταλία βρίσκεται στις Big Five χώρες που δεν συμμετείχαν στους Ημιτελικούς.

O Marco Mengoni «μάγεψε» με την ερμηνεία του στη σκηνή, στην πολυαναμενόμενη εμφάνισή του, καθώς από την άφιξή του στο Λίβγερπουλ και τις πρόβες στο M&S Bank Arena ο γοητευτικός 34χρονος γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα social media, με σχόλια τόσο για την ερμηνεία του, όσο και για το παρουσιαστικό του.

Αμέσως μετά το τέλος της ερμηνείας του, ο Marco Mengoni γονάτισε στη σκηνή της Eurovision με την Τζένη Μελιτά και την Μαρία Κοζάκου να αναφέρουν το υπερβολικό άγχος που είχε ο εκπρόσωπος της Ιταλίας.

Το βίντεο με την εμφάνιση του Ιταλού στη σκηνή:

Ποιος είναι ο Μάρκο Μενγκόνι

Ο 34χρονος καλλιτέχνης ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική από τα 14 σε ένα συγκρότημα. Συστήθηκε στο ευρύ κοινό, όταν κέρδισε την τρίτη σεζόν του ιταλικού «X Factor».

Ωστόσο, δεν είναι άγνωστος στον μουσικό διαγωνισμό, καθώς, το 2013 είχε εκπροσωπήσει και πάλι την Ιταλία με το «L’essenziale»

Ο Marco Mengoni  συμμετείχε πρώτη φορά στην μεγάλη κατηγορία του Φεστιβάλ του San Remo το 2010, με το τραγούδι «Credimi ancora» καταλαμβάνοντας της 3η θέση – Δες ΕΔΩ περισσότερα για τον εκπρόσωπο της Ιταλίας.

Read More

And More