Fame Story: Αντώνης Ρέμος σε Αλεξάνδρα Κατσαΐτη – «Καλά έκανε και δεν την έβαλε την φούστα»

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη απάντησε στο Live του Fame Story για το συμβάν με τον Γιάννη, όταν η ενδυματολόγος τον έβγαλε εκτός της τάξης, αφού αρνήθηκε να φορέσει φούστα.

Όπως είδαμε στο επεισόδιο του Fame Story που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 30 Νοεμβρίου, οι σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας πέρασαν ακόμη ένα challenge αφού στα πλαίσια του μαθήματος του styling, έπρεπε να παρουσιαστούν με outfits εμπνευσμένα από τα ρούχα που άφησαν στο δωμάτιο οι άνθρωποι της παραγωγής.

Ο Γιάννης φτάνοντας μπροστά στις κρεμάστρες διαπίστωσε πως τα μοναδικά κομμάτια που είχαν μείνει διαθέσιμα ήταν φούστες, τις οποίες και αρνήθηκε να επιλέξει για το look του. Μετά από μια έντονη διαφωνία με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, εκείνη του ζήτησε να αποχωρήσει από το μάθημά της – Δες ΕΔΩ το απόσπασμα από το Fame Story.

Στο Live της Παρασκευής, ο Γιάννης και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη έλυσαν on air τη διαφωνία τους με τον Αντώνη Ρέμο να παίρνει θέση στα όσα συνέβησαν χαρακτηρίζοντας λάθος την κίνηση της ενδυματολόγου να τον βγάλει εκτός μαθήματος.

«Ξέρει η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη πόσο υποστηρικτής της δουλειάς της είμαι, αλλά θεώρησα λάθος το να τον βγάλεις έξω από την τάξη. Εγώ σαν Αντώνης θεωρώ ότι δεν έπρεπε να τον βγάλεις έξω από την τάξη. Μπορεί κι εσύ εκείνη την στιγμή να ήθελες να πεις κάτι διαφορετικά, να ήθελες να το σκεφτείς κάπως αλλιώς», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη απάντησε: «Σέβομαι την άποψή σου και θέλω να πω το εξής: Στο μάθημα της προηγούμενης εβδομάδας είχαμε πάλι άλλο θέμα και ο Γιάννης ήρθε πάλι με άλλη αντιμετώπιση. Κάθε πρωί, όταν έχω μάθημα, υπάρχει ένας πίνακας ανακοινώσεων και εκεί αναγράφεται ακριβώς ο τίτλος της εργασίας (…} Επέτρεψα την είσοδό του στο μάθημα, του είπα αν θέλει ο ίδιος να το ξανασκεφτεί και είπε όχι. Γι’ αυτό του είπα να περάσει έξω».

Και σχολίασε ο Αντώνης Ρέμος: «Πάντως από εκεί και πέρα, καλά έκανε και δεν έβαλε την φούστα», είπε ο τραγουδιστής και κριτής του Fame Story με τον Γιάννη να μην επιθυμεί να δώσει συνέχεια στο συμβάν.

 

Read More

And More