GNTM 4 – Όλγα Ντάλλα: Η αποκάλυψη για τη σχέση και τη συγκατοίκηση με τον Στυλιανό Φλωρίδη

Η Όλγα Ντάλλα, η δεύτερη φιναλίστ του GNTM 4 βρέθηκε στο πλατό του Breakfast @ Star και μίλησε στην Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Στυλιανό Φλωρίδη για τον οποίο μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια.

«Ο Στυλιανός είναι ένας τέλειος άνθρωπος, οπότε μόνο χαρούμενοι μπορούν να είναι. Τον έχουν γνωρίσει! Μάλιστα, πριν αποχωρήσει, του είχα ζητήσει να στείλει μήνυμα στον αδερφό και τη μαμά μου να τους πει ότι είμαι καλά και εν τέλει έμαθα ότι τους πήρε τηλέφωνο και μιλούσαν 2-3 ώρες. Είναι πολύ χαρούμενοι οι γονείς μου. Προς το παρόν μένουμε όλοι μαζί στο πατρικό μου μαζί με τους γονείς μου. Ψάχνουμε να βρούμε ένα σπίτι να μείνουμε μόνοι μας», ανέφερε αρχικά η Όλγα Ντάλλα.

«Ο Στυλιανός ήθελε να μείνει στην Αθήνα για δουλειές αλλά δεν νομίζω να έμενε μόνιμα. Θέλω να πιστεύω ότι ο κύριος λόγος είναι για να είναι μαζί μου. Εμείς ουσιαστικά ξεκινήσαμε ανάποδα τη σχέση μας. Πρώτα συγκατοικήσαμε λόγω GNTM και μετά έγιναν όλα τα άλλα. Εγώ νιώθω ότι τον ξέρω μια ζωή, δεν είναι μόνο οι 4-5 μήνες. Εγώ είμαι πολύ σίγουρη γι’ αυτή την σχέση. Δεν φοβάμαι τίποτα» πρόσθεσε στη συνέχεια η Όλγα Ντάλλα.

Read More

And More