GNTM – Mαρίνος Πρωτόπαπας: Αυτός είναι ο άνθρωπος που προμήθευσε… κατσαρίδες και σκουλήκια το show! Φωτογραφίες

Χθες στο GNTM παρακολουθήσαμε ένα θέαμα που ήταν ιδιαίτερα αηδιαστικό καθώς τα υποψήφια μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν έχοντας στο πρόσωπό τους κατσαρίδες, προνύμφες δηλαδή σκουλήκια και σαλιγκάρια κάτι που ήταν και… το λιγότερο ανατριχιαστικό!

Ποιος όμως είναι ο άνθρωπος που προμήθευσε την παραγωγή του show με τα συγκεκριμένα ζωύφια; Πρόκειται για τον κύριο Μαρίνο Πρωτόπαπα, ο οποίος διαθέτει το pet shop reptilionostra, που όπως έχεις καταλάβει δεν είναι ένα συνηθισμένο pet shop, από αυτά που πας για να πάρεις φαγητό για τον σκύλο ή τη γάτα σου. 

Το μαγαζί του Μαρίνου Πρωτόπαπα λοιπόν θεωρείται ένα από τα ελάχιστα, ίσως και το μοναδικό στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στα ερπετά και σε ζωάκια που δεν μπορεί να βρει κάποιος εύκολα. Ο Μαρίνος λατρεύει τα ζώα και έχει αδυναμία στα ερπετά. Μάλιστα διοργανώνει εκθέσεις ενώ ταξιδεύει στο εξωτερικό για να προμηθευτεί ότι πιο ιδιαίτερο και μοναδικό ερπετό υπάρχει.

Ο Μαρίνος όπως διαβάζουμε στο profile του reptilia nostra, μοιράζει τις γνώσεις του τόσο σε νέα άτομα που θέλουν να μυηθούν στο κόσμο των ερπετών όσο και σε άτομα που χρόνια ασχολούνται με κάθε τρόπο με αυτά. 

O ιδρυτής και ιδιοκτήτης του μοναδικού λοιπόν αυτού pet shop, μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησης τόσο με την ψυχολογία και βιολογία, αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με την μεγάλη του αγάπη συνδυάζοντας τις δυο του επιστήμες… H πείρα του τον κατατάσσει, σε ένα από τους πιο καλούς γνώστες της ερπετοπανίδας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Δες φωτογραφίες 

 

Read More

And More