GNTM: Άναψαν τα αίματα στο reality – “Είναι ένας άσχημος χαρακτήρας, ύπουλη, βγάζει κακία…” (video)

Μία ανάσα πριν από την τελική δεκάδα βρίσκονται οι διαγωνιζόμενοι του Greece’s Next Top Model. Καθώς το επίπεδο ανεβαίνει, οι απαιτήσεις μεγαλώνουν και οι δυσκολίες αυξάνονται, τα μοντέλα καλούνται να αντεπεξέλθουν στις δοκιμασίες και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να κερδίσουν την παραμονή τους στο σπίτι.

Όσο ο χρόνος περνάει τόσο περισσότερες και πιο έντονες κόντρες δημιουργούνται ανάμεσα στα μοντέλα. Στο επεισόδιο της Τρίτης, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μία διαμάχη ανάμεσα στη Μαρινέλα και τον Δήμο. Οι δύο διαγωνιζόμενοι εν αναμονή της φωτογράφησης, “έριξαν” τις μάσκες και η αλήθεια για τη σχέση τους αποκαλύφθηκε.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δήμος απηύθυνε το λόγο στην Μαρινέλα, την Ξένια και τον Εμμάνουελ λέγοντας ότι αν οι τέσσερίς τους έφταναν τελικό, θα έμεναν σε διαφορετικά δωμάτια. Εκεί, η πρώτη άρπαξε την ευκαιρία και τον ρώτησε με ύφος αν φαντάζεται τον εαυτό του στον τελικό, με τον ίδιο να μην απαντάει ξεκάθαρα.

“Είναι μία κούκλα, εξωτερικά. Από εκεί και πέρα είναι ένας πολύ άσχημος χαρακτήρας, ύπουλος, κουτσομπόλα και πολύ περίεργη. Ειδικά το βλέμμα της βγάζει πολύ κακία”, δήλωσε στην κάμερα ο Δήμος.

Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να την αποκαλέσει “αγενέστατη” μπροστά της, προκαλώντας τον εκνευρισμό της. Μετά από αυτό το σκηνικό, η Μαρινέλα προσπάθησε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό, όμως δεν μπόρεσε να αποβάλλει τον εκνευρισμό της.

Δες το βίντεο:

Ετικέτες

Read More

And More