GNTM: Ανατροπή με την αποχώρηση! Ο ρόλος του Γιώργου Καράβα (video)

To  επεισόδιο της Τρίτης  του GNTM ήταν γεμάτο εντάσεις, εκπλήξεις αλλά και πολλές ανατροπές. Αρχικά οι εννιά παίκτες που έχουν μείνει μέχρι στιγμής στον διαγωνισμό υποβλήθηκαν αρχικά σε μια δοκιμασία επιβράβευσης στην οποία έπρεπε να φορέσουν μια λάτεξ φόρμα με τη βοήθεια δυο συμπαικτών τους και στη συνέχεια μέσα σε μόλις δέκα δευτερόλεπτα να δώσουν την καλύτερη λήψη τους. (Δες εδώ πως σχολίασε το twitter τη φωτογράφηση με τα λάτεξ)

Ο Γιώργος Καράβας επέλεξε ως την καλύτερη λήψη αυτή του Αιμιλιάνο ο οποίος μαζί με την Μαριαγάπη τον Ηρακλή και τη Λία απόλαυσαν μια φωτογράφηση με τον Δημήτρη Σκουλό.

Η απόφαση αυτή του coach προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις του Έντουαρντ και του Ανδρέα γεγονός που έκανε τον coach όταν οι παίκτες βρέθηκαν στο σετ για τη φωτογράφηση της αποχώρησης να ξεσπάσει θέλοντας να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους. (Δες εδώ τι είπε ο Γιώργος Καράβας στους παίκτες για όσα τον κατηγόρησαν).

Αυτή η αμφισβήτηση των παικτών ήταν που έκανε τη Ζενεβιέβ και τον Άγγελο Μπράτη να αποφασίσουν να δώσουν στα μοντέλα τη δυνατότητα να κατευθύνουν τα ίδια τους συμπαίκτες τους και στη συνέχεια να επιλέξουν μόνα τους τη φωτογραφία που θα πήγαινε στο πλατό. Αυτό ίσχυε για όλους εκτός από τον Δήμο που είχε το avantage ο οποίος είχε τη βοήθεια του Γιώργου Καράβα στο πως έπρεπε να στηθεί για τη λήψη του.

‘Οταν οι παίκτες έφτασαν στο πλατό είδαν τόσο τη λήψη που εκείνοι είχαν επιλέξει όσο και εκείνοι που επέλεξε ο φωτογράφος. Πέραν της Παρασκευής και του Δημοσθένη οι υπόλοιποι παίκτες δεν τα πήγαν καλά με τους κριτές να δυσκολεύονται εξαιρετικά να αποφασίσουν για το ποιος θα αποχωρήσει. 

Όταν οι κριτές τελείωσαν με τις κριτικές των φωτογραφιών στο πλατό εμφανίστηκε ο Γιώργος Καράβας που τους ζήτησε χαριστικά να μη φύγει κανένα από τα παιδιά βάζοντας σε μεγαλύτερο δίλημμα την Βίκυ Καγιά, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, τον Άγγελο Μπράτη και τον Δημήτρη Σκουλό. Αφού εξέτασαν καλά όλα τα δεδομένα αποφάσισαν να μην πάρει κανείς την καλύτερη φωτογραφία αλλά για πρώτη φορά να μην αποχωρήσει και κανείς από τους εννιά παίκτες. 

Ετικέτες

Read More

And More