GNTM: Έξαλλος ο Γιώργος Καράβας με τους παίκτες – “Έγινα μάρτυρας κάποιων αιχμών προς το πρόσωπό μου” (video)

Αντιδράσεις προκάλεσε η επιλογή του Γιώργου Καράβα για τον σημερινό νικητή της δοκιμασίας επιβράβευσης. Οι παίκτες έπρεπε να φορέσουν με τη βοήθεια δυο συμπαικτών τους  μια φόρμα λάτεξ και στη συνέχεια μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα να βγάλουν την καλύτερή τους πόζα.

Mετά το τέλος της δοκιμασίας ο Γιώργος Καράβας επέλεξε ως καλύτερη τη λήψη του Αιμιλιάνο. Η απόφαση αυτή βρήκε αντίθετους τον Έντουαρντ με τον Ανδρέα που άφησαν να εννοηθεί πως ο coach δείχνει μια παραπάνω συμπάθεια προς τον Αιμιλιάνο και δεν κρίνει αντικειμενικά.

Όταν οι παίκτες βρέθηκαν στο σετ για τη φωτογράφηση της δοκιμασίας αποχώρησης ο Γιώργος Καράβας θέλησε να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους.

“Στην προηγούμενη δοκιμασία έγινα μάρτυρας κάποιων αιχμών προς το πρόσωπό μου. Αυτό είναι κάτι που δε συγχωρώ γιατί μου δείχνει έλλειψη σεβασμού. Οι αξίες μου στο κομμάτι της αξιοκρατίας και του σεβασμού που έχω απέναντί σας είναι αδιαπραγμάτευτες αυτό ήταν κάτι που με πρόσβαλλε προσωπικά. Όλοι μπορεί να έχουμε κρίση, αλλά δεν μπορείτε να κρίνετε το έργο κάποιων ανθρώπων που έχουν κάποια εμπειρία στο χώρο του modelling. Ο καθένας με αυτά που έχει καταφέρει», είπε αρχικά και λίγα λεπτά αργότερα απευθύνθηκε στον Ανδρέα: «Ανδρέα μόλις τελειώσαμε τη δοκιμασία ήρθες δίπλα μου και μου είπες για ποιο λόγο κάποιος που κάνει bodybuilding και είναι fashion τον επιλέξατε σαν νικητή. Ασχολίαστο και ανεπίτρεπτο. Η κρίση μου ήταν αξιοκρατική πέραν του δέοντος», είπε χαρακτηριστικά.

Read More

And More