GNTM: Αποχώρησε η Γρηγοριάνα Πλύτα και έχασε το ταξίδι έκπληξη

Μετά από ακόμα ένα απαιτητικό concept οι 9 διαγωνιζόμενες του GNTM βρέθηκαν στο πλατό προκειμένου οι τρεις κριτές Βίκυ Καγιά, Γιώργος Καράβας και Τάσος Σοφρωνίου να κρίνουν τις φωτογραφίες τους.

To final countdown έχει ξεκινήσει για τα καλά, μιας και τα κορίτσια είναι πλέον εννέα και σιγά σιγά λιγοστεύουν και κάπως έτσι θα πάμε μέχρι και τον φετινό τελικό του ριάλιτι μοντέλων.

Αφού ολοκληρώθηκε η φωτογράφιση τα κορίτσια βρέθηκαν για μια ακόμη φορά στο πλατό, απέναντι από τους κριτές και έτοιμες για την αποχώρηση. Η Βίκυ Καγιά αυτή τη φορά, έκανε την ανατροπή και ανακοίνωσε στα κορίτσια πως αυτή την εβδομάδα οι 8 διαγωνιζόμενες που θα μείνουν στο ριάλιτι μόδας, θα ταξιδέψουν έναν παγκόσμιο προορισμό.

Στο bottom two βρέθηκαν η Γρηγοριάννα με την Μαρίτα. Στο τέλος και μετά από την απόφαση των κριτών, η Γρηγοριάνα ήταν εκείνη που αποχαιρέτησε το GNTM, μιας και είχε την χειρότερη απόδοση στην δοκιμασία. Η ίδια αποχώρησε από το πλατό με κλάματα και απογοητευμένη που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον στόχο της και να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού!

 

 

Ετικέτες

Read More

And More