GNTM: Αποχώρησε η όμορφη Μαρινέλα Ζύλα! Όσα δεν ξέρεις για τη ζωή της (pics,vid)

Η τελική δεκάδα του τρίτου κύκλου του Greece’s Next Top Model είναι γεγονός! Μετά τις τέσσερις επιστροφές που άλλαξαν τα δεδομένα στο σπίτι και ταρακούνησαν τους διαγωνιζόμενους, σήμερα είχαμε ακόμα μία αποχώρηση – έκπληξη. Η Μαρινέλα Ζύλα μπορεί να κέντρισε το ενδιαφέρον των κριτών ήδη από τις audition του show, όμως αποχώρησε μια ανάσα πριν από τη δεκάδα του reality.

Το concept της φωτογράφησης ήθελε τα επίδοξα μοντέλα να ποζάρουν με τα εσώρουχά τους για τις ανάγκες καμπάνιας premium καφέ. Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας διάφορα πρόσωπα του Star προσπάθησαν να τραβήξουν την προσοχή των μοντέλων προκειμένου να τους αποσπάσουν από το σκοπό τους. Στην περίπτωση της Μαρινέλας Ζύλα φαίνεται πως τα κατάφεραν!

Ποια είναι όμως η ζωή της Μαρινέλας Ζύλα;

Η Μαρινέλα του GNTM είναι 20 ετών, κατάγεται από την Αλβανία αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο. Από 9 ετών ασχολείται με το χορό και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως δασκάλα χορού. Στο ενεργητικό της μετράει πολλές διακρίσεις σε latin-ballroom αγώνες, ενώ είναι και πρωταθλήτρια Αλβανίας.

Εξοικειωμένη με τις υψηλές απαιτήσεις και την αυστηρή κριτική, ο ανταγωνισμός δεν είναι κάτι που τη φοβίζει. Με μεγαλύτερο αντίπαλο τον εαυτό της, η Μαρινέλα Ζύλα επιδιώκει συνεχώς να ξεπερνά τα προσωπικά της όρια. Το GNTM ήταν η ευκαιρία, που αναζητούσε, για να μπορέσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το modelling. Έτσι άφησε πίσω τους γονείς και τον αδελφό της. 

Δες φωτογραφίες από το προφίλ της στο Instagram:

Read More

And More