GNTM: Αποχώρησε η Ζωή Ιωαννίδου – «Θα σου κάνει καλό που φεύγεις»

Οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να ποζάρουν με «sexy & cool» ύφος μπροστά στον φακό, ενώ η νέα τους φωτογραφία θα καθόριζε και την παραμονή τους στο GNTM.

Στο νέο επεισόδιο του GNTM ο Εμάνουελ, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μοντέλων, επέστρεψε, αυτή τη φορά σε μια guest εμφάνιση για τις ανάγκες της φωτογράφισης.

Το concept είχε τίτλο «sexy & cool» και τα μοντέλα θα έπρεπε να συνεργαστούν με τον Εμάνουελ και να ποζάρουν μέσα σε μία ντουζιέρα με τρεχούμενο νερό.

Ο φωτογράφος Βαγγέλης Ξαφίνης ζήτησε από τα μοντέλα να προσέξουν την κίνησή τους και να εκφράσουν τη σεξουαλικότητά τους. 

Η ώρα της αξιολόγησης έφτασε και τα υποψήφια top models βρέθηκαν απέναντι από τους κριτές – Η Ζωή και η Αλεξία είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες. 

«Διαφωνούμε συνέχεια, αλλά σε αυτό συμφωνήσαμε όλοι», είπε η Βίκυ Καγιά ανακοινώνοντας πως από το GNTM 5 αποχωρεί η Ζωή Ιωαννίδου καθώς η φωτογραφία της ήταν ανέκφραστη.

«Ζωή χωρίς έκφραση δεν υπάρχει. Θα σου κάνει καλό που φεύγεις να ξέρεις. Δεν είναι κακό πράγμα να αισθάνεσαι, είναι καλό», σχολίασε η Βίκυ Καγιά αποχαιρετώντας τη Ζωή Ιωαννίδου.

Read More

And More