GNTM: Αποχώρηση – έκπληξη για την Κάτια Κιζίμα

Άλλο ένα επεισόδιο του GNTM 5 ολοκληρώθηκε με τη διαδικασία αποχώρησης, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό που θα αναδείξει το φετινό Top Model.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 12/12 οι υποψήφιες «λύγισαν» ακούγοντας τους δικούς τους ανθρώπους στο τηλέφωνο, ζητώντας και μια γνώμη για την πορεία τους στο GNTM αλλά και την εικόνα που βγαίνει προς τα έξω για εκείνες.

Η δοκιμασία αποχώρησης δημιούργησε για άλλη μια φορά ανταγωνισμό ανάμεσα στα μοντέλα τα οποία θα έπρεπε να πετύχουν την τέλεια λήψη προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο πλατό.

Παναγιώτης Σιμόπουλος φωτογράφισε τα μοντέλα πάνω σε μία υπερυψωμένη γυάλινη πλατφόρμα για την καμπάνια της γνωστής εταιρίας. Οι διαγωνιζόμενες έβαλαν τα δυνατά τους και προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα υπέροχο concept, κάποιες φορές με επιτυχία, κάποιες όχι και τόσο, γεγονός που επιβεβαιώθηκε αργότερα στο πλατό.

Η ώρα της αποχώρηση έφτασε και οι κριτές πλέον έχουν περισσότερες απαιτήσεις, καθώς ο μεγάλος τελικός πλησιάζει. Η Κάτια Κιζίμα αποχώρησε από το GNTM, προκαλώντας έκπληξη στις υπόλοιπες κοπέλες οι οποίες θεωρούσαν πως η Μάρα θα έμενε εκτός παιχνιδιού, λόγω της χαμηλής της απόδοσης.

Ετικέτες

Read More

And More