GNTM: Αυτά είναι τα επτά πρόσωπα που έκαναν δοκιμαστικό για την κριτική επιτροπή

Οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του GNTM έχει ήδη ξεκινήσει και όπως φαίνεται οι αλλαγές που θα δούμε να συμβαίνουν σε αυτόν είναι πολλές. Η επιστροφή της Βίκυς Καγιά, η αποχώρηση των μελών της προηγούμενης κριτικής επιτροπής, το άνοιγμα της ηλικιακής ψαλίδας των μοντέλων αλλά και  το γεγονός ότι θα συμμετέχουν μόνο γυναίκες είναι μερικά μόνο από όσα θα δούμε.

Μυστήριο ωστόσο παραμένει ποιοι θα είναι οι κριτές που θα βρίσκονται δίπλα στην Βίκυ Καγιά. Η εκπομπή «Τι λες τώρα» αποκάλυψε σήμερα μερικά από τα πρόσωπα που πέρασαν από δοκιμαστικό τις προηγούμενες ημέρες χωρίς ωστόσο να έχει υπογράψει κανείς μέχρι στιγμής.

H πρώτη δυάδα που δοκιμάστηκε για το ριάλιτι μοντέλων είναι η Σοφία Χατζηπαντελή και η Βάσω Κολλιδά.

Η Ελληνοκύπρια Σοφία Χατζηπαντελή είναι μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό λόγω των πυκνών φρυδιών της. Μαζί της έκανε δοκιμαστικό και το μοντέλο Βάσω Κολλιδά, που έχει ξαναδοκιμαστεί σε τηλεοπτικά πλατό.

Η δεύτερη δυάδα είναι ο φωτογράφος, Θανάσης Κρίκης και η σχεδιάστρια, Ορσαλία Παρθένη.

Υπενθυμίζεται πως ο φωτογράφος είχε δηλώσει πως δεν είναι σύμφωνος με τις δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλονται τα μοντέλα του ριάλιτι. Η σχεδιάστρια Ορσαλία Παρθένη είναι η επικεφαλής πλέον του γνωστού οίκου μόδας Parthenis.

Οι επόμενοι που πέρασαν από δοκιμαστικό ήταν η Αρετή Ντάρμα και ο σχεδιαστής Χρήστος Πετρίδης. Η Αρετή Ντάρμα είναι ιδιοκτήτρια ενός γραφείου PR το οποίο έχει ως πελάτες μεγάλους οίκους μόδας. Ο Χρήστος Πετρίδης είναι σχεδιαστής του οίκου «Faliakos».

Τέλος, δοκιμαστικό έκανε και η Βίκυ Κουλιανού χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό εάν θα είναι σε ρόλο κριτή ή coach.

Ετικέτες

Read More

And More