GNTM – Ειρήνη Λεμπέση: Απειλεί με οικειοθελή αποχώρηση το Golden Pass του reality μόδας

Η στιγμή, που άλλοι τρέμουν και άλλοι ονειρεύονται έφτασε στο φετινό GNTM και τα top models πρέπει να αφεθούν στα χέρια των hair experts, Νικόλα Βιλλιώτη και Ταξιάρχη Ζολώτα για να αλλάξουν τα hairlook τους!

Από την πρώτη στιγμή, φυσικά, υπήρξαν και οι αντιδράσεις με κάποιες από τις κοπέλες να μη θέλουν με τίποτα να αποχωριστούν το μακρύ μήκος των μαλλιών τους. Η Ειρήνη Λεμπέση, το Golden Pass του φετινού GNTM, δεν σταμάτησε να γκρινιάζει, παρά το γεγονός πως οι καταξιωμένοι hair experts ήθελαν να την κάνουν σαν την Cher (την οποία δεν γνώριζε).

Μάλιστα, σε κάποια στιγμή η ίδια είπε στις συμπαίκτριές της ότι θα δηλώσει οικειοθελή αποχώρηση.

 

«Θέλω να φύγω, θέλω να πάω σπίτι μου. Έχω ξενερώσει. Θέλουν να μου κάνουν κάτι που θα μου μείνει και δεν θα μου αρέσει. Δεν κατάλαβα αν μου βάφουν τα μαλλιά ή αν μου τα λούζουν. Μου λένε “Θέλεις; Αν δεν θέλεις, φύγε”» ανέφερε η Ειρήνη.

«Δεν θα ήθελα αυτή τη στιγμή να μιλήσω» τόνισε με αγένεια στη δημοσιογράφο του reality. Στη συνέχεια, η Ζενεβιέβ Μαζαρί προσπάθησε να την ηρεμήσει, αλλά η Ειρήνη Λεμπέση συνέχισε με τον ίδιο τόνο. 

 

«Δεν μπορώ να συνεχίσω. Εγώ αυτή τη στιγμή δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να διαχειριστώ αυτή την αλλαγή» ξεκαθάρισε στην κριτή και στους κομμωτές με έντονο ύφος.

Read More

And More