GNTM: Έξαλλος ο Αιμιλιάνο με τη Λία – Η ατάκα της για τη σχέση του με την Μαριαγάπη (video)

Στη σημερινή δοκιμασία αποχώρησης οι 15 διαγωνιζόμενοι του Greece’s Next Top Model βρέθηκαν στο μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας της Ελλάδας και κλήθηκαν να φωτογραφηθούν έχοντας μόλις ένα λεπτό διάθεσή τους.

Ωστόσο, για κάποιους η κατάσταση έγινε ακόμα πιο δύσκολη, αφού ο Αιμιλιάνο είχε τη δυνατότητα μέσω του disavantage να τους δώσει μόνο 10 δευτερόλεπτα για να πετύχουν την τέλεια λήψη. Ο νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας θέλησε να δυσκολέψει τον Κωνσταντίνο, την Παρασκευή και τη Λία επιλέγοντάς τους έτσι να φωτογραφηθούν έχοντας 10 δευτερόλεπτα στη διάθεσή τους. 

Η Λία αφού παραδέχθηκε ότι περίμενε να της δώσει ο Αιμιλιάνο το disavantage, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της και άρχισε τις αποκαλύψεις… Η 20χρονη παίκτρια ανέφερε πως στο προηγούμενο πλατό ο Αιμιλιάνο την κατηγόρησε ότι εξαιτίας της η Μαριαγάπη έφτασε στην τελική δυάδα. Να σου θυμίσουμε, ότι φήμες θέλουν τον Αιμιλιάνο και την Μαριαγάπη να έχουν γίνει ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι.

Όταν ο Δημήτρης Σκουλός τη ρώτησε με νόημα αν εκείνος είχε λόγο να υπερασπιστεί την Μαριαγάπη, απάντησε: “Είναι πολύ καλή του φίλη και θέλει να την προστατέψει…”. Αυτή η ατάκα έκανε έξαλλο τον Αιμιλιάνο, ο οποίος της ζήτησε ευθέως το λόγο που ανέφερε μπροστά τους κριτές κάτι τέτοιο. Και όπως καταλαβαίνεις τα αίματα άναψαν….

Δες τα βίντεο:

 

Ετικέτες

Read More

And More