GNTM – Εμμάνουελ: Οι αποκαλύψεις του για το “campaign room” και η πρόβλεψη του νικητή (video)

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚουΚου” βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, ο Εμμάνουελ, μετά την αποχώρησή του από το Greece’s Next Top Model. Ο γοητευτικός Νιγηριανός μπορεί να αποχώρησε από το reality μοντέλων, όμως η φωτογραφία του – σύμφωνα με όλους τους συμπαίκτες του, αλλά και τον ίδιο – ήταν καλύτερη από του Ηρακλή, που βρέθηκαν στη δυάδα. 

Χαμογελαστός, ευδιάθετος, αλλά και με ανανεωμένο hair look – το οποίο δεν θέλησε να δείξει στους τηλεθεατές – ο Εμμάνουελ μίλησε για τη χθεσινή δοκιμασία, το “campaign room”, ενώ αποκάλυψε και τους παίκτες που θεωρεί φαβορί για την πρώτη θέση. 

“Η αλήθεια είναι ότι έχω ακούσει πολλά γι’ αυτό το όνομα. Όταν διαλέγαμε δωμάτια και μπήκαμε όλοι μαζί, δεθήκαμε, απλά δεν είχαμε το όνομα campaign. Δεν είμαστε κλίκα απλά κάποια παιδιά, τα οποία από την 20αδα δεθήκαμε πιο πολύ και ήμασταν και στο ίδιο δωμάτιο, οπότε σιγά – σιγά γίναμε φίλοι. Από εκεί και πέρα βγάλαμε το όνομα campaign, για πλάκα, για να μας δώσει ένα boost”, ανέφερε ο Εμμάνουελ σχετικά με το “campaign room” που ακούμε σε κάθε επεισόδιο.

Παράλληλα, το γοητευτικό μοντέλο προέβλεψε ότι στο φετινό GNTM ο νικητής θα είναι άνδρας, ενώ αποκάλυψε και τα τρία επικρατέστερα ονόματα. “Πιστεύω θα είναι άνδρας φέτος γιατι τα αγόρια έχουμε μπει δυναμικά, ενώ τα κορίτσια έχουν σωθεί τσίμα – τσίμα. Φαβορί βλέπω τον Αιμιλιάνο, τον Ηρακλή και τον Ανδρέα“.

Δες το βίντεο:

 

Read More

And More