GNTM – Έντουαρντ Στεργίου: Η αλήθεια για τη σχέση του με την Ρασέλ και η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή! (vids)

Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό, ο Έντουαρντ Στεργίου αποχώρησε από το GNTM. Ο “ξανθός άγγελος” του reality μόδας δεν κατάφερε να μπει στην τετράδα και πλέον βρίσκεται εκτός σπιτιού. Το πρωί της Τρίτης, ο Έντουαρντ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου και μίλησε για όλα! Μάλιστα, αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο… είναι single! 

Για τη σχέση του με την Ρασέλ: “Με την Ρασέλ, όπως και με τον Δήμο κάναμε πολύ καλή παρέα. Για μένα πάνε πακέτο. Το ότι μπορεί να φάνηκε ότι έγινε κάτι που παρεξηγήθηκε, οκ… Έχουμε παραμείνει φίλοι. Σχέση δεν μπορούμε να το πούμε. Είχε συμβεί μια συμπάθεια περισσότερο από ό,τι με άλλα παιδιά. Όχι κάτι παραπάνω. Ταιριάζαμε σε κάποια στοιχεία της προσωπικότητάς της και της δικής μου, είχαμε κάποια κοινή επαφή, τα βρίσκαμε, ήμασταν καλοί φίλοι. Ο εγκλεισμός μας έφερε πιο κοντά. Έχουμε βρεθεί μια φορά μετά το παιχνίδι με τον Δήμο και την Ρασέλ”.

 

Για το αν είναι ελεύθερος: “Δεν είμαι σε σχέση! Τελευταία ήταν πριν αρκετό καιρό, μπορεί να ήταν και ένας χρόνος. Έκανα κάτι περιστασιακές. Και πριν το GNTM και τώρα έχω επικεντρωθεί στην καριέρα μου. Η δουλειά μου είναι η προτεραιότητα μου. Αν τύχει όμως και γνωρίσω… Ο τρόπος που κινείται, πώς μιλάει, πώς θα με προσεγγίσει, αυτά κοιτάω σε μια γυναίκα. 

 

Πώς είναι οι σχέσεις με τους γονείς του: “Μένω μόνος μου. Ο πατέρας μου μένει και αυτός στην Αθήνα, αλλά επειδή έχουν χωρίσει οι γονείς μου, η μητέρα μου αποφάσισε να γυρίσει στην Ουκρανία. Εννοείται έχουμε επαφές. Οι γονείς μου βρέθηκαν στην Ελλάδα και ερωτεύτηκαν. Κάπως είχαν γνωριστεί εδώ και μετά ο μπαμπάς μου πήγε στην Ουκρανία. Θα ήθελα να πάω… Απλά δεν είχα εικόνα με τον κορονοϊό. Τώρα είναι δύσκολο.

 

Read More

And More