GNTM: «Έσπασε» η Μιχαέλα Νόβακ Μαρλή μιλώντας με τον σύζυγό της – «Χάνεται ο σκοπός μου»

Σε δύσκολη θέση η Μιχαέλα Νόβακ Μαρλή στο νέο επεισόδιο του GNTM όταν άκουσε τον σύζυγό της, Γιώργο στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου.

Τα υποψήφια top models είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους προκειμένου να μάθουν τα νέα τους, αλλά και να ζητήσουν μια γνώμη για την πορεία τους στο GNTM 5

Φανερά προβληματισμένη η Μιχαέλα Νόβακ Μαρλή μιας και συμμετέχει στο παιχνίδι μαζί με την κόρη της, Μάρα, η οποία τις τελευταίες μέρες δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά.

«Τα πηγαίνω πολύ καλά και η Μάρα όχι τόσο καλά, τώρα χάνεται ο σκοπός μου, εγώ γι’ αυτό ήρθα μέσα στο παιχνίδι, όχι για να προβάλλω τον εαυτό μου, αν την διώξουν δεν θέλω να κάτσω», είπε ξεσπώντας σε κλάματα η Μιχαέλα Νόβακ Μαρλή.

Και της απάντησε ο σύζυγός της: «Όχι αγάπη μου, δεν γίνεται έτσι, να μάθει και η Μάρα να παλεύει και να αγωνίζεται. Και στη ζωή της, αύριο – μεθαύριο που θα πάει στη δουλειά της, τι θα λένε οι άλλοι; “Ας μην πάμε εμείς καλά για να τα πηγαίνει καλά η Μάρα;” Όχι, να μάθει να αγωνίζεται, να βελτιώνεται, η ζωή έτσι είναι».

Η Μιχαέλα Νόβακ Μαρλή κατέληξε: «Θα τα λέω και εγώ συνέχεια από μέσα μου και θα προσπαθήσω να τα πιστέψω και εγώ, έτσι ώστε να μην τα παρατήσω σε περίπτωση που αποχωρήσει η κόρη μου».

GNTM – Δες παρακάτω το βίντεο με όλες τις δηλώσεις των μοντέλων στα συγγενικά τους πρόσωπα:

Read More

And More