GNTM: Έτσι αντέδρασε η Λία όταν είδε ξαφνικά τον σύντροφό της! Η αμηχανία και το ξεχωριστό δώρο (video)

Το αποψινό επεισόδιο του GNTM ξεκίνησε με πολύ συγκίνηση και χαρά! Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας επισκέφτηκαν το σπίτι για μια δοκιμασία επιβράβευσης γεμάτη γλυκιές εκπλήξεις. Τα επίδοξα top models δέχτηκαν την επίσκεψη αγαπημένων τους προσώπων και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, αναβιώνοντας μια κοινή λήψη από το παρελθόν.

Λόγω της πανδημίας, οι γονείς της Λίας δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν από την Ουκρανία και γι’ αυτό τον λόγο ήρθε εν τέλει, ο σύντροφός της. Μόλις τον αντίκρισε έβαλε τα κλάματα και έτρεξε να αγκαλιάσει το αγόρι της. Ο Χρήστος και η Λία είναι τα τελευταία δύο χρόνια μαζί, ωστόσο το μοντέλο ένιωσε μια μικρή αμηχανία και δεν ήξερε πως να νιώσει με αυτήν την έκπληξη.

Η ταραχή της αποτυπώθηκε και κατά την διάρκεια της φωτογράφισης, όταν έπρεπε να αντικρίσει τον σύντροφό της στα μάτια.

Μάλιστα, ο 32χρονος σύντροφός της, της έφερε ένα μεγάλο μπουκέτο λουλούδια και δώρο σκουλαρίκια για να ταιριάζουν με το νέο, κοντοκουρεμένο μαλλί της.

Διάβασε επίσης: Ο σύντροφος της 20χρονης καλλονής στο TLIFE! “Βρήκα τον άνθρωπό μου σε εκείνη και ένιωσα ζήλια για τη συμβίωση με άλλους άντρες”

Δες το βίντεο:

 

“Μου έχει λείψει πολύ ο Χρήστος. Για μένα ήταν το πρώτο άτομο που γνώρισα στην Ελλάδα και με έχει βοηθήσει απίστευτα σε ό,τι και αν έχω καταφέρει. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα στη σχέση μας, αλλά έχω ωριμάσει μέσα σε αυτή” ανέφερε η Λία για τον Χρήστο.

Read More

And More