GNTM – Γιέβα Μπονταρένκο: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι

Το μοντέλο που δεν κατάφερε να αποδώσει καλά στην φωτογράφιση αποχώρησης στο GNTM το βράδυ της Δευτέρα 8/11, ήταν Γιέβα Μπονταρένκο, η οποία αποχώρησε. 

Η ίδια μάλιστα, δεν άντεξε την πίεση και το βάρος που ένιωσε για την οικογένειά της και έχασε τις δυνάμεις της.

Το πρωί της Τρίτης 8/11 η Γιέβα Μπονταρένκο βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast@Star και μεταξύ άλλων, μίλησε για την αποχώρησή της αλλά και για την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή.

«Δεν σκεφτόμουν ότι θα φύγω γιατί είμαι και σαν άνθρωπος έτσι. Η θα κερδίσω ή θα πεθάνω. Ήταν η απόφαση των κριτών και πρέπει να τη δεχτώ. Όντως υπήρξαν φορές που ήμουν η καλύτερη και πήρα την καλύτερη φωτογραφία, αλλά υπήρξαν φόρες που ήμουν και στον πάτο», είπε αρχικά η Γιέβα Μπονταρένκο. 

Και συνέχισε: «Το μόνο πράγμα που έχω μετανιώσει είναι η στεναχώρια μου. Τα σκεφτόμουν όλα πάρα πολύ και δεν έπρεπε. Με βάραινε η ιδέα ότι πρέπει να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τα δικά μου πρόσωπα». 

Όσον αφορά την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή, η Γιέβα Μπονταρένκο σχολίασε: «Η Σόφια είναι πολύ inspiring άνθρωπος την κοιτάς και καταλαβαίνεις αμέσως πόσο δεν την νοιάζει η γνώμη των άλλων. Η Σοφία ήταν η πρώτη που μου είπε ναι οπότε με ανέβασε πάρα πολύ και γενικά πιστεύω ότι μου άνοιξε τον δρόμο».

Read More

And More