GNTM – Γιώργος Καράβας: Η αποκάλυψη για την audition της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου

Ο Γιώργος Καράβας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚουΚου“. Λίγο καιρό πριν από την έναρξη του GNTM 4, ο coach του reality αναφέρθηκε στην είσοδο της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου στην κριτική επιτροπή, ενώ αποκάλυψε ότι τη γνωρίζει από το 2004. Οι δυο τους, μάλιστα, συγκατοίκησαν για ένα χρονικό διάστημα στο Μιλάνο. 

“Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι μεγάλη ιστορία για εμένα. Εγώ τη γνωρίζω από το 2004. Έχουμε συγκατοικήσει και μια περίοδο μαζί στο Μιλάνο, περίπου το 2006. Είναι εξαιρετικό κορίτσι”, ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καράβας.

Όσον αφορά στην audition της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου για το GNTM, το γνωστό μοντέλο υποστήριξε ότι ξεχώρισε από τις υπόλοιπες κοπέλες που βρίσκονταν εκεί και ήταν βέβαιος ότι θα έπαιρνε τη θέση στην επιτροπή: “Είχα τη χαρά να είμαι παρών στο κομμάτι της audition. Όταν μπήκε μέσα, είχε έναν αέρα, είχε ένα κλας, το οποίο σε κερδίζει και μόνο με την παρουσία του, δηλαδή απείχε χιλιόμετρα απ’ όλα τα υπόλοιπα κορίτσια που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μέσα.

Συγγνώμη που το λέω, θέλω να είμαι ειλικρινής, αλλά τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι. Όταν την είδα, ήμουν σίγουρος ότι θα έπαιρνε τη θέση του τέταρτου μέλους. Με το που την είδα να μπαίνει στο χώρο, κατάλαβα ότι μπροστά μας έχουμε την τέταρτη κριτή. Ήρθε και κούμπωσε!”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More