GNTM: Η μητέρα της Ρασέλ μιλάει για το ειδύλλιο με τον Έντουαρντ και αποκαλύπτει τη σχέση που έχουν με το Σάκη Τανιμανίδη

Στην εκπομπή της Κατερίνας ΚαινούργιουΕυτυχείτε” και τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη παραχώρησε συνέντευξη η μητέρα της Ρασέλ, της πιο πολυσυζητημένης παίκτριας του Greece’s Next Top Model. Η ίδια μίλησε για τη συμπεριφορά της κόρης της μέσα στο παιχνίδι, το ειδύλλιο με τον Έντουαρντ, ενώ αποκάλυψε και τη σχέση που έχουν οικογενειακώς με τον Σάκη Τανιμανίδη

“Η Ρασέλ είναι πολύ δυναμική. Πάντα έλεγε τα πράγματα ευθέως. Η Ρασέλ δεν βρίζει… Με ενοχλεί όταν λένε το αντίθετο. Ο Παναγιώτης έλεγε άσχημα πράγματα, αλλά κανένας δεν το σχολίαζε. Δεν θα βγω εγώ στην τηλεόραση να κατηγορήσω κάποιο παιδί που έχει μιλήσει άσχημα για το παιδί μου. Αυτό είναι πολύ κακό”, δήλωσε αρχικά για τις αρνητικές κριτικές που ακούγονται για τη Ρασέλ.

Όσον αφορά τις φήμες που θέλουν τη Ρασέλ και τον Έντουαρντ να έχουν έρθει πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι, η μητέρα του μοντέλου ξεκαθαρίζει: “Με τον Έντουαρντ είναι καλοί φίλοι… Μέχρι εκεί”. Παράλληλα, η ίδια υποστήριξε τη Ζενεβιέβ Μαζαρί στη διαμάχη που είχαν με τη Ρασέλ, ενώ δήλωσε ότι η κόρη της βρίσκεται ακόμα μέσα στο σπίτι. (δες τη Ρασέλ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μετά την αποχώρηση από το reality μόδας).

Τέλος, η μητέρα της Ρασέλ αποκάλυψε τη σχέση που έχουν με την οικογένεια του Σάκη Τανιμανίδη: “Συνεργαζόμουν στην εστίαση με τον μπαμπά του Σάκη Τανιμανίδη. Ο Σάκης τη λατρεύει τη Ρασέλ”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More