GNTM: Η μητέρα του Ηρακλή, συγκινημένη, μιλά για το γιο της – Τα παιδικά χρόνια και η γυμνή φωτογράφιση (βίντεο)

Η μητέρα του Ηρακλή Τσουζίνοφ, συγκινημένη, μίλησε στη κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου”και στον Ισίδωρο Φίκαρη για το γιο της, για τα παιδικά του χρόνια, για το χαρακτήρα του αλλά και για τα συναισθήματά της, βλέποντας το παιδί της, στο ριάλιτι μόδας να κλέβει τις εντυπώσεις.

Η Όλγα είναι 42 ετών κατάγεται από τη Ρωσία, μιλά ελάχιστα, ελληνικά, ωστόσο νιώθει την Ελλάδα σαν δεύτερη πατρίδα της , χαίρεται που το τηλεοπτικό κοινό στηρίζει το γιο της, το καμάρι της ζωής της όπως λέει.
Ο Ηρακλής με τη μητέρα μπορεί να μη μοιάζουν εξωτερικά, μάλιστα έχουν μικρή διαφορά ηλικίας, ωστόσο κάποιες φορές τους μπερδεύουν στο δρόμο και τους περνούν για αδέλφια. Οπως ανέφερε η μητέρα του,”ο Ηρακλής έχει ακριβώς τα ίδια μάτια με τα δικά μου”


Η κα Όλγα απάντησε και για την γυμνή φωτογράφιση που έκανε ο γιος της μέσα στο GNTM. ”Μου φάνηκε μια χαρά απλά για το μόνο που αγχώθηκα ήταν γιατί ξέρω ότι είναι ντροπαλός και σεμνός”.
Η μητέρα του Ηρακλή πιστεύει πως ο γιος της έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται για να βγει νικητής και μάλιστα ενθουσιασμένη είπε:  «Και βέβαια πιστεύω ότι θα κερδίσει. Για μένα είναι ήδη νικητής. Τον παρακολουθούν συγγενείς από τη Ρωσία, τη Γερμανία, τη Λευκορωσία και όλοι τον στηρίζουν».


Η μαμά του Ηρακλή μίλησε και για τα παιδικά του χρόνια: «Όπως κάθε παιδί ήταν ατίθασος, αλλά ήταν καλό παιδί. Πολύ καλός μαθητής και πρόεδρος του 15μελούς».

Η  Όλγα μίλησε με καλά λόγια για το κορίτσι του γιου της: “Η κοπέλα του είναι πολύ όμορφη, γιατί ο γιος μου έχει πολύ ωραίο γούστο. Είναι ταλαντούχα, αυτοδημιούργητη. Σέβομαι και συμφωνώ με την επιλογή του».
Συγκινημένη είπε η μητέρα του μοντέλου: “Φυσικά μου λείπει πάρα πολύ, τον αγαπώ πολύ. Και τον περιμένω στο σπίτι μας…Απλά θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο στην Ελλάδα που υποστηρίζει τον Ηρακλή και γράφουν καλά σχόλια για τον γιο μου”.


Δες τη μητέρα  του Ηρακλή στο βίντεο

Read More

And More