GNTM: «Η ομορφιά σου είναι θάνατος» – Από το τσιφτετέλι του Λευτέρη Πανταζή στα auditions του ριάλιτι

Η 21χρονη Χριστίνα έκανε την πρώτη της εμφάνιση μπροστά στους κριτές με την Βίκυ Καγιά να αποκαλύπτει το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Λευτέρη Πανταζή.

Το ύψος και τα χαρακτηριστικά της ενθουσίασαν αμέσως τους κριτές του GNTM με τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου να μένουν έκπληκτοι «Η ομορφιά σου είναι θάνατος», «Τι θηρίο είσαι εσύ;», ήταν μερικές μόνο από τις ατάκες που ακούστηκαν στο πλατό του GNTM.

«Με πήρε χτες ο Λευτέρης Πανταζής και είχα να τον ακούσω πολύ καιρό και του λέω, Λευτέρη μου είμαι εγώ το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου και λέει εεε, θα έρθει αύριο ένα πλάσμα να μου πεις τη γνώμη σου» είπε η Βίκυ Καγιά για το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον τραγουδιστή καθώς η 21χρονη Χριστίνα ήταν γνωστή του.

«Όταν ήμουν 15 χρονών είχα πάει στα μπουζούκια και χόρευα τσιφτετέλι δίπλα στον Λευτέρη Πανταζή», ανέφερε η Χριστίνα για την πρώτη της γνωριμία με τον τραγουδιστή.

Ωστόσο παρά τα θετικά σχόλια των κριτών και το τηλεφώνημα από τον Λευτέρη Πανταζή δεν ήταν αρκετά, καθώς η Χριστίνα δεν έπεισε με τις πόζες της τους κριτές του GNTM.

 

Read More

And More