GNTM: Η Παρασκευή είχε στρατηγική και προκάλεσε αντιδράσεις! Ποιους “έκαψε” με το σημερινό disadvantage; (vids)

Όσο ο ανταγωνισμός ανεβαίνει, η συνεργασία και το «μαζί» είναι τα στοιχεία-κλειδιά για την πορεία των κορυφαίων 10! Στην αποψινή δοκιμασία αποχώρησης του GNTM, το «κράτα με να σε κρατώ» μπαίνει σε εφαρμογή. Στο πλαίσιο καμπάνιας για γνωστή εταιρεία τηλεπικοινωνιών, τα μοντέλα καλούνται να δημιουργήσουν σε ζευγάρια γράμματα της αλφαβήτου.

Μόνο που αυτή τη φορά, θα στέκονται σε ξυλοπόδαρα! Φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες του σχεδιαστή Άγγελου Τσακίρη, ειδικά σχεδιασμένες για την καμπάνια, τα παιδιά θα ποζάρουν στο φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου ενώ προσπαθούν να σταθούν στο …ύψος των περιστάσεων. Όπως καταλαβαίνεις, τα επίδοξα μοντέλα έμειναν άφωνα με το άκουσμα της σημερινής απαιτητικής δοκιμασίας.

 

Η Παρασκευή, ως νικήτρια της τελευταίας δοκιμασίας είχε αβαντάζ, το οποίο φυσικά χρησιμοποίησε με στρατηγικό τρόπο. Η παίκτρια, η οποία είχε αποχωρήσει και επέστρεψε την προηγούμενη εβδομάδα επέλεξε τις δυάδες που θα ποζάρουν μαζί, προκαλώντας αντιδράσεις ανάμεσα στους συμπαίκτες της. Η μελαχρινή καλλονή με την εξωτική ομορφιά επέλεξε να δώσει το σημερινό ντισαβαντάζ στον Εμμάνουελ και την Μαριαγάπη, οι οποίοι θα έχουν ένα λεπτό προετοιμασίας και όχι δύο, όπως οι υπόλοιποι.

 

 

Ετικέτες

Read More

And More