GNTM: Η Ρασέλ “άναψε” φωτιές – Ένταση ανάμεσα στον Δημοσθένη και τον Παναγιώτη (video)

Τα κορίτσια και τα αγόρια του GNTM συγκατοικούν τις τελευταίες τρεις εβδομάδες… με τις πρώτες αντιπάθειες να έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους, μέσα στο σπίτι. Ειδικότερα, μετά την αποχώρηση της Ξένιας στο προηγούμενο επεισόδιο, οι περισσότεροι παίκτες έχουν ταχθεί κατά του Δημοσθένη. Στο αποψινό επεισόδιο, ο “γύπας” του reality μόδας έδινε συμβουλές στην Ρασέλ, κατά τη διάρκεια της φωτογράφισής της, κάτι που νευρίασε τον Παναγιώτη.

Τότε τα αίματα “άναψαν” και δημιουργήθηκε ένταση στο σετ ανάμεσα στους δύο άντρες. Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης έκραξε στην κάμερα τον συμπαίκτη του ότι ενώ έχει σχέση και είναι πιστός την έχει πέσει σε όλα τα κορίτσια. Στο σετ, μάλιστα, ο Δημοσθένης μίλησε για έλλειψη σεβασμού προς την Ρασέλ, με τον Παναγιώτη να τα παίρνει στο κρανίο.

“Είναι έλλειψη σεβασμού προς το δικό σου πρόσωπο. Εγώ έμαθα στο σπίτι μου τι σημαίνει σεβασμός, δεν ξέρω εσύ τι έμαθες. Είμαι εγώ διπρόσωπος;” δήλωσε ο Παναγιώτης, με τον Δημοσθένη να απαντά “Εγώ είμαι straight. Ξεφορτώσου με τώρα. Σκουπίδι χώμα έγινα”.

“Αν ξαναμιλήσεις για τις αρχές μου, θα έχουμε άλλα θέματα” δήλωσε ο Δημοσθένης.

Ετικέτες

Read More

And More