GNTM – Ηλίας Αικατερινάρης: Οι πρώτες δηλώσεις και τα «καρφιά» για τον Βασίλη μετά την αποχώρησή του

Ο Ηλίας Αικατερινάρης αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM, καθώς σύμφωνα με τους κριτές είχε τη χειρότερη λήψη. Το πρωί της Τρίτης, ο γοητευτικός ελαιοπαραγωγός βρέθηκε καλεσμένος στο Breakfast@Star και έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του, ρίχνοντας τα «καρφιά» του εναντίον του Βασίλη.

«Ο Βασίλης είναι 19 χρονών και οι 19χρονοι δεν μπορούν να αποκτήσουν τέτοιο σώμα τόσο γρήγορα. Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις ένα κορμί. Το προσπαθεί όμως, όχι τόσο πολύ όσο τα άλλα παιδιά αλλά το δούλευε. Τον τραβούσαμε και εμείς αρκετά. Ο Βασίλης ήταν ο χειρότερος στο σετ.

Αισθάνομαι λίγο αδικημένος, όλα είναι μεικτά, λίγο νευριασμένος, λίγο απογοητευμένος με τον εαυτό μου. Κάποια παιδιά είναι υπερόπτες, νομίζουν ότι είναι οι καλύτεροι από όλους. Η δύναμη του Βασίλη ήταν το πρόσωπό του και τα μπουκλάκια του» τόνισε αρχικά ο Ηλίας Αικατερινάρης.

 

«Σίγουρα την Άννα δεν μπορούμε να την βγάλουμε ψεύτρα ούτε τρελή. Δεν υπήρχε παιδί που να μη το θέλει. Ο Βασίλης πιέστηκε μέσα στο σπίτι, για να είναι εκεί σημαίνει ότι το θέλει. Δεν προσπαθεί τόσο πολύ, δεν γυμνάζεται».

 

Read More

And More