GNTM – Ίριδα Παπουτσή: Όσα αποκάλυψε για την αποχώρησή της από το reality μόδας και για τον τραυματισμό της (video)

H Ίριδα Παπουτσή αποχώρησε το βράδυ της Δευτέρας από το GNTM. Στη χθεσινή δοκιμασία τα επίδοξα μοντέλα φωτογραφήθηκαν για μια καμπάνια οπτικών και ρολογιών. Ως συνεπιβάτες σε αυτοκίνητα vintage αισθητικής, κλήθηκαν να συνεργαστούν ανά ζευγάρια και να αποδώσουν στο φακό διαφορετικά συναισθήματα.

Η 25χρονη χορεύτρια η οποία ήταν ντουέτο με τον Ηρακλή, δεν τα πήγε τόσο καλά στην απόδοση της καταδίωξης και ήταν εκείνη που είδε την έξοδο από το σπίτι του reality. Δες εδώ περισσότερα.

Η Ίριδα Παπουτσή βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου” και μίλησε για την εμπειρία της στο GNTM. Αν και η είσοδος της στο reality ήταν ιδιαίτερα δυναμική δεν κατάφερε να προχωρήσει στον διαγωνισμό.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης της είπαν πόσο ξεχωριστή ήταν η εμφάνισή της στο id catwalk, αφού η Ίριδα είχε δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο look, ενώ δεν είχε διαστάσει να περπατήσει με τις πουέντ της, αφήνοντας άφωνους τους κριτές. Δες εδώ την πασαρέλα της.

“Ήθελα να δείξω την ταυτότητα μου. Ποια είμαι! Το τζάκετ το είχα στην ντουλάπα μου, τις πουέντ μου τις είχα στο συρτάρι μου, λόγω του χορού κι έτσι αποφάσισα να κάνω αυτό το act”, ανέφερε η νεαρή χορεύτρια.

Ενώ σε ερώτηση των παρουσιαστών για τη μετέπειτα πορεία της, η οποία δεν ήταν εξίσου εντυπωσιακή, δήλωσε: “Στο bootcamp ήταν δικό μου το concept, μετά, στις φωτογραφίσεις, έπρεπε να ακολουθήσω κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες και επειδή είμαι τελειομανής, αγχωνόμουν πάρα πολύ”.

 

Η Ίριδα μίλησε ακόμα για τον τραυματισμό που είχε στο χέρι της: “Κάθε μέρα χόρευα γιατί έτσι εκτονωνόμουν. Πάνω στο χορό έκανα μία απότομη κίνηση και σχεδόν έσπασα το χέρι μου. Το ατύχημα, έγινε δύο μέρες πριν από το makeover.

Πονούσα πάρα πολύ στην αρχή. Αν και προσπαθούσα να ξεχάσω τον τραυματισμό, ο πόνος ήταν αφόρητος. Όταν χτύπησα το χέρι μου κι έβαλα νάρθηκα, με απασχολούσε πάρα πολύ. Κοιμόμουν και ξυπνούσα με αυτή τη σκέψη. Στη δοκιμασία με τον Ηρακλή, ούρλιαζα γιατί πονούσα πολύ”. 

Δες το βίντεο

 

Read More

And More