GNTM – Ξένια Μοτσκαλίδου: Απαντά για την πλεκτάνη των αγοριών που τη σαμπόταραν στη χθεσινή δοκιμασία! (video)

Η Ξένια Μοτσκαλίδου είδε για δεύτερη φορά την πόρτα της εξόδου στο GNTM! Η ginger καλλονή δεν έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στη χθεσινή φωτογράφιση και αποχώρησε οριστικά από το reality μόδας. Μάλιστα, οι συμπαίκτες της φαίνεται πως έστησαν… πλεκτάνη με σκοπό να τη σαμποτάρουν και να τη διώξουν έτσι από τον διαγωνισμό! Η Ξένια βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου και απάντησε για το συμβάν… 

“Εντάξει, δεν ξέρω, δεν κρατάω τις κακές στιγμές ποτέ. Λογικό ήταν. Ήταν ένας διαγωνισμός, σε κάποιον έπρεπε να το κάνουν. Ήμουν από τα άτομα που δεν είχαν μείνει για πάρα πολύ μέσα στο παιχνίδι. Δεν είχα δεθεί με τα παιδιά τόσο πολύ. Μου φαίνεται λογικό. Ήμουν λίγο αμήχανη στη δοκιμασία της αποχώρησης. Είμαι η πιο κοντά μέσα στο παιχνίδι, αν έσκυβα θα έμοιαζα με minion. Με σκάλωσε. Αγχώθηκα σε αυτή τη φωτογράφιση. Ήξερα πόσο δυνατά ήταν τα υπόλοιπα παιδιά, δεν ήθελα να με επηρεάσει. 

Ήταν πολύ ωραία εμπειρία αλλά ένιωθα μέσα μου ότι θέλουν να φύγω. Είδα ότι τα παιδιά προσπαθούσαν να φαίνονται ωραίοι, αλλά δεν είχα ιδέα τι γίνεται από πίσω μου” απάντησε χαρακτηριστικά η όμορφη Ξένια.

 

Read More

And More