GNTM: Ξέσπασε σε δάκρυα η Παρασκευή στον Ημιτελικό – Τα σχόλια των αγοριών που την πείραξαν (video)

Η Παρασκευή Κερασιώτη αποτελεί το μόνο κορίτσι που κατάφερε να φτάσει ως τον ημιτελικό του GNTM και να διαγωνιστεί μαζί με τα αγόρια για μια θέση στον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 15 Δεκεμβρίου. Η πανέμορφη τσιγγάνα, ωστόσο, δεν βίωσε και την καλύτερη εμπειρία στην αποψινή δοκιμασία αποχώρησης, μιας και τα σχόλια των αγοριών έδιναν και έπαιρναν.

Όσο φωτογραφιζόταν, τα τέσσερα αγόρια δεν σταμάτησαν να την σχολιάζουν και να λένε ειρωνικά σχόλια τύπου ότι τυφλώθηκαν από τον ήλιο της. Το γεγονός αυτό δεν λειτούργησε με τον πιο θετικό τρόπο στην ψυχολογία της και δάκρυσε καθώς είναι το μόνο κορίτσι που έχει μείνει σπίτι και τα αγόρια δεν πιστεύουν πολύ στις δυνατότητές της. Μάλιστα κι ένα συγκεκριμένο σχόλιο, που είπε για πλάκα ο Έντουαρντ, πυροδότησε μία ένταση ανάμεσά τους.

Δες το βίντεο:

 

Η συμπεριφορά των αγοριών, όμως, δεν πέρασε απαρατήρητη και από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι την καταδίκασαν και υποστήριξαν την Παρασκευή. Δεν ήταν λίγοι, μάλιστα, εκείνοι που κατηγόρησαν τα μοντέλα για σεξισμό.

Read More

And More