GNTM – Λία Τσουζντάν: “Ένας από τους λόγους που δεν ήθελα να επιστρέψει η Ξένια…” (video)

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚουΚου” βρέθηκε η Λία Τσουζντάν μετά την αποχώρησή της από το Greece’s Next Top Model. Το ξανθό μοντέλο μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι, αποκάλυψε το γεγονός που την έριξε ψυχολογικά, ενώ αναφέρθηκε και στην Ξένια, η οποία δεν έδειξε να στενοχωριέται πολύ από την αποχώρησή της.

“Προς το τέλος ήμουν πολύ χάλια ψυχολογικά γιατί είχα αρχίσει να το θέλω πολύ! Μπαίνοντας στο σπίτι περίμενα να ήμουν δεύτερη αποχώρηση. Οι επιστροφές με έριξαν πολύ! Όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά επειδή είχα φτάσει μόνη μου εκεί που είχα φτάσει στενοχωρήθηκα αρκετά”, ανέφερε αρχικά η Λία για το γεγονός που την έριξε ψυχολογικά.

“Ένας από τους λόγους που δεν ήθελα να γυρίσει η Ξένια είναι επειδή ξέρω ότι είναι ένα κορίτσι που μπορεί να δώσει γενικά, γιατί το ‘χει και το θέλει, έχει ένα πάθος, ήξερα ότι αν επιστρέψει θα είναι πολύ δυνατή και κάτι σαν εμπόδιο. Εγώ δεν ήθελα να ανταγωνίζομαι με κάποιον που είναι κοντά μου, γιατί μου είναι πολύ άσχημο. Όταν τρελαίνομαι, το μετανιώνω μετά. Αλλά όλο αυτό είναι μόνο για τον ανταγωνισμό”, δήλωσε σχετικά με τη σχέση της με την Ξένια.

Τέλος, η Λία αρνήθηκε ότι ο Ανδρέας την “δασκάλευε” μέσα στο παιχνίδι υποστηρίζοντας ότι μόνο την έκανε να θέλει περισσότερο και να προσπαθεί να φτάσει μέχρι το τέλος. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More