GNTM: Ο Αιμιλιάνο ξεκαθαρίζει γιατί υποστήριξε τον Ανδρέα και μετανιώνει για όσα είπε στην Παρασκευή

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚουΚου” και μίλησε μεταξύ άλλων για το νικητή του Greeces’s Next Top Model, παραδέχθηκε ότι θα ήταν πιο δίκαιο να κέρδιζε ο Ανδρέας ενώ αποκάλυψε ότι έχει μετανιώσει για όσα είπε για την Παρασκευή

Για την κόντρα Ηρακλή – Ανδρέα: “Έχω δείξει ότι είμαι αντικειμενικός κι αυτό που βλέπω το λέω. Έβλεπα τον Ανδρέα από την αρχή του παιχνιδιού να έχει μεγάλη θέληση γι’ αυτό που κάνει και πάθος. Άρχισα να νιώθω ότι έχω πολύ μεγάλο ανταγωνισμό. Ο Ανδρέας ξεκίνησε από την αρχή μέχρι το τέλος. Και οι δύο το άξιζαν. Απλά η καρδιά μου ήθελε να το κερδίσει ο Ηρακλής και αυτό είπα απλά ο Αντρέας ήταν πιο δίκαιο επειδή ξεκίνησε από την αρχή”.

Για την Παρασκευή και όσα είπε για εκείνη κατά τη διάρκεια του GNTM: “Τους άξιζε που τους δόθηκε η δεύτερη ευκαιρία και τους άξιζε που ξαναμπήκαν στο σπίτι. Το γεγονός ότι το εκμεταλλεύτηκαν εγώ τους το δίνω και τους παραδέχομαι. Και για την Παρασκευή το αισθάνομαι. Όσο και να μην το έλεγα στο παιχνίδι. Το έβλεπα στην τηλεόραση και λέω “τι κόλλημα έχω φάει!”. Είναι πολύ ξεχωριστό μοντέλο η Παρασκευή, μπορεί να κάνει πολλά στο χώρο.

Εν μέρει μετάνιωσα γι’ αυτά που είπα γιατί έτριβα τα μάτια μου με την Παρασκευή. Την έχω δει και της έχω πει μπράβο σου, σε παραδέχομαι. Όταν είναι να δώσω τα εύσημα σε κάποιον θα τα δώσω, πόσο μάλλον όταν τα αξίζει και η Παρασκευή τα αξίζει γιατί τα πήγε πολύ καλά στον διαγωνισμό, όσο και να μην ήθελα να το παραδεχτώ εκείνη τη στιγμή γιατί ένιωθα εγώ κάπως αδικημένος με αυτό που συνέβαινε”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More