GNTM: Ο Ανδρέας είχε γενέθλια και οι συμπαίκτες του, του ετοίμασαν μια έκπληξη (video)

Εκτός από τους παίκτες που ξαναμπήκαν στο παιχνίδι, το σημερινό επεισόδιο του GNTM είχε και μια δοκιμασία αποχώρησης. Τα δώδεκα μοντέλα έπρεπε με έμπνευση από την Ασία και τους μυθικούς πολεμιστές της, να ποζάρουν στον αέρα και να αναπαραστήσουν -ανά ζευγάρια- μια σκηνή ασιατικής πάλης.

Αφού τα έξι ζευγάρια έβαλαν τα δυνατά τους και η δοκιμασία ολοκληρώθηκε με την ομαδική φωτογραφία, μια έκπληξη περίμενε τον Ανδρέα.

Συγκεκριμένα, μέσα στο σετ όπου φωτογραφήθηκαν τα παιδιά μπήκε μια τούρτα για τα γενέθλια του νεαρού μοντέλου που έκλεισε τα 20 του χρόνια.

Η Βίκυ Καγιά, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Γιώργος Καράβας και οι συμπαίκτες του, άρχισαν να τραγουδούν το “Happy Birthday”.  Ο Ανδρέας συγκινημένος έκανε μια ευχή και έσβησε τα κεράκια που υπήρχαν πάνω στην τούρτα.

«Τους ευχαριστώ πάρα πολύ, μου έφτιαξαν την ημέρα. Πάρα πολύ περίεργο που οι δικοί μου άνθρωποι δεν είναι εδώ, δηλαδή μου λείπουν πάρα πολύ. Αυτό είναι το γεγονός που πιστεύω, νοιώθουμε αδικημένοι για τα παιδιά που ήρθαν. Που τους έχουν δει, έχουν πάρει αυτό το αίσθημα αγάπης. Μανουλίτσα, πατερούλη, αδελφούλα κερνάω μόλις βγω», είπε ο 20χρονος Ανδρέας στην κάμερα.

Ετικέτες

Read More

And More