GNTM: Οι “γυπαετοί” άρχισαν να την πέφτουν στην Άννα Μαρία Ηλιάδου! (video)

Μια νέα μέρα ξεκίνησε στο σπίτι του GNTM και η παραγωγή επεφύλαξε μια έκπληξη στους παίκτες που έχουν απομείνει στο reality μόδας. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο coach Γιώργος Καράβας ήρθαν για να αποκαταστήσουν τις ισορροπίες στο σπίτι, φέρνοντας μαζί τους μια παλιά γνώριμη του διαγωνισμού, που ενθουσίασε τα υποψήφια μοντέλα: την Άννα Μαρία Ηλιάδου!

Ως μία από τις περσινές νικήτριες και έχοντας διανύσει με επιτυχία το ίδιο μονοπάτι, η Άννα Μαρία είναι η πλέον κατάλληλη για να μοιραστεί με τα παιδιά χρήσιμες συμβουλές για τον διαγωνισμό. Βέβαια, κατά τη διάρκεια της beauty φωτογράφισης… δεν έλειψαν και τα “πεσίματα” προς την νικήτρια του δεύτερου κύκλου!

 

Διάβασε επίσης: Η Άννα Μαρία Ηλιάδου ξανά στο GNTM: Όλα όσα άλλαξαν στη ζωή της έναν χρόνο μετά τη νίκη της στο ριάλιτι μοντέλων! 

Ο Ηρακλής και ο Δημοσθένης γλυκοκοίταζαν την Άννα Μαρία, με τον Γιώργο Καράβα να ρωτά την περσινή νικήτρια αν της την πέφτουν. Τότε το νεαρό μοντέλο απάντησε “Δεν μπορούν!” “Τα αγόρια φάση έχουν… Τα κορίτσια περνάνε καλά!” δήλωσε στη συνέχεια στην κάμερα του GNTM.

Δες το απόσπασμα μετά το 7:00:

Μάλιστα, ο γύπας Δημοσθένης της… καθάρισε τον ώμο, κάνοντας τη δική του κίνηση προς την Άννα Μαρία Ηλιάδου!

Read More

And More